Ovaj serum za oči što prije želimo dodati u svoju beauty rutinu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj serum za oči što prije želimo dodati u svoju beauty rutinu!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
13.6.2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Oči doživljavaju svaku našu emociju, svaki naš osjećaj te je stoga posebno važno brinuti se o njima i čuvati ih. Znaci života koji se pojavljuju i sjaje oko naših zjenica su vibrantni dokaz smijeha, prolivenih suza, besanih noći i sklopljenih očiju da bi bolje vidjeli život u njegovoj punini. S uvjerenjem u ovu filozofiju, CHANEL predstavlja revitalizirajući serum za oči N°1 DE CHANEL sa svojim patentiranim rotirajućim aplikatorom


Promjena pogleda na područje oko očiju

Revitalizirajući serum za oči N°1 DE CHANEL je infuziran ekstraktom crvene kamelije, koji stimulira mehanizme vitalnosti kože za 63 % i štiti je od oksidativnog stresa kako bi očuvala mladolik izgled. Koža oko očiju izgleda vidno mlađe. Također obogaćen ekstraktom kvasca kamelije, potpisnim sastojkom CHANEL njege, revitalizirajući serum za oči N°1 DE CHANEL hidratizira i čuva osjetljivu kožu oko očiju. Formula je također obogaćena uljem crvene kamelije, koje pomaže podržati barijeru kože oko očiju. Nakon 2 mjeseca, izgled bora se smanjuje za 18 %.
Odgovarajuća doza

Sa svojom svježom gel teksturom, revitalizirajući serum za oči N°1 DE CHANEL djeluje na tri dimenzije pogleda zahvaljujući svom 3D kompleksu s ultra - ciljanim aktivnim sastojcima: vrećice, tamni podočnjaci i tragovi napetosti su smanjeni. Također infuziran crvenim kavom i peptidom, serum omogućava pogledu da povrati svoju snagu izražavanja. Po prvi put, CHANEL proizvod je sa patentiranim rotirajućim aplikatorom s efektom hlađenja.

Sa oblikom koji podsjeća na pupoljak kamelije, on masira i isporučuje odgovarajuću dozu proizvoda, sve dok osvježava područje oko očiju. Za kompletno djelovanje, on također posjeduje aktivni sastojak koji povećava gustoću obrva. Područje oko očiju izgleda redefinirano, kao da je energizirano. Izgled znakova umora se smanjuje odmah za 35 %.
Kako koristiti serum?

Uz pomoć aplikatora, serum ujutro i navečer nanesite u malim tačkama na područje oko očiju. Zatim izvodite pokrete izglađivanja na gornjem kapku, od unutrašnjosti prema van (ponoviti 3 puta). Izgladiti područje bora smijalica (ponoviti 3 puta).

Zatim, prstima izvodite pokrete izglađivanja ispod oka prema van: počevši od vanjskog kuta oka, zatim od sredine oka i na kraju od unutrašnjeg kuta oka (ponoviti 3 puta). Izvoditi pokrete izglađivanja na liniji između obrva, odozdo prema gore, zatim na obrvama od unutrašnjosti prema vrhu svake obrve. Završite ritual za oči nanošenjem revitalizirajuće kreme za oči N°1 DE CHANEL vrhovima prstiju, zatim izvoditi pokrete izglađivanja, uvijek od unutrašnjosti prema van. Uz kombinaciju ova dva proizvoda, bore će izgledati vidno smanjene. Završiti rutinu sa revitalizirajućim serumom i kremom N°1 DE CHANEL.


* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci