3 nove serije s glavnim ženskim likovima koje ćete pogledati u jednom dahu

BONJOUR.CLUB
8.8.2019.

Zanimljivi likovi, radnja koja uvijek ima element iznenađenja i avanture s kojima se lako poistovjetiti – ovo su neke od glavnih komponenti na koje pazimo pri odabiru nove serije uz koje ćemo provoditi slobodno vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz intrigu, smijeh i dozu inspiracije kao glavne karakteristike, ove tri serije ćete brzo dodati među svoje favorite. Glavni likovi su žene koje se suočavaju s promjenama u svojoj svakodnevnici, a svaka od njih odgovara na njih na svoj, unikatan i kreativan način. Ako ste u potrazi za društvom tijekom lijenih poslijepodneva, ove tri serije su odličan kandidat.  

Someone Great

Romantična komedija koja donosi priču o djevojci koja prekida vezu dugu 9 godina i seli se u San Francisco kako bi radila svoj posao iz snova. U njenoj novoj avanturi i cijelom nizu promjena, pridružuju joj se i najbolje prijateljice, a serija prati njihovo odrastanje, emocionalni i karijerni rast. 

The Bold Type

Serija je inspirirana životom glavne urednice magazina Cosmopolitana, Joanne Coles i prati priču tri mlade dame koje rade za magazin Scarlet. Jedna je novinarka, druga stilistica, a treća urednica društvenih mreža i sve se trude pronaći balans između privatnih i poslovnih obveza. Dead to Me

Komedija s crnim humorom koja uz to sve ima i elemente krimića. Radnja prati Jen i Judy koje su nedavno izgubile dragu osobu, a njihovo upoznavanje, druženje i borba s boli bit će popraćena s mnoštvo intrige. 

BONJOUR.CLUB , 8.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

tv.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno