Savjeti kako izabrati idealan tepih za vašu spavaću sobu

INTERIJERI
9.1.2020.

Taj neodoljivi osjećaj kada bosonogi ustanete iz svog kreveta i dočeka vas mekani dodir tepiha jedan je od najvažnijih razloga zašto biste htjeli ovaj dodatak u vašoj spavaćoj sobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ima tu funkcionalnu ulogu da dodaje toplinu i cozy osjećaj u vašoj sobi, tepih ima i estetsku ulogu te svojom teksturom, oblikom i pozicijom u sobi može utjecati na cjelokupni doživljaj vašeg interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa tako sobe uređene u minimalističkom stilu mogu zaživjeti uz jedan elegantan maleni tepih pokraj ogledala dok sobe uređene u skandinavskom stilu možete podići na novu razinu kreirajući stazu tepiha u svojoj sobi ili birajući maleni tepih uz tabure ili stolić. Ako ste za svoju sobu birali više različitih uzoraka i boja, tepih je taj koji može povezati sve te elemente i kreirati harmoniju kojoj ćete se veseliti svake večeri. Samu veličinu tepiha birajte ovisno o preferencijama, ali i kvadraturi sobe. Ne želite prevelikim tepihom vizualno smanjiti prostor.


Jedan od načina kako možete svoju sobu upotpuniti tepihom je i investiranje u jedan maleni tepih koji će dočekati vaša stopala nakon buđenja u društvu vašeg ormarića, budilice i toplih kućnih papuča.

Oni koji su sigurni da žele da ih tepih prati pri svakom koraku mogu cijeli pod prekriti tepihom u omiljenoj nijansi. Osim što će takav tepih na poseban način uokružiti cijelu prostoriju, u svoju sobu ćete unijeti dozu umirujuće elegancije.

Ako želite osvježiti svoju sobu uz pomoć tepiha, modeli koji uključuju razne šare, mnoštvo boja, ornamenata i uzoraka trebali bi svakako biti vaš izbor.

Sjajan trik koji možete iskoristiti prije kupnje tepiha je eksperimentiranje s teksturama koje će osigurati zanimljiv zaokret u uređenje vaše sobe.

Za dodatnu inspiraciju kako uz pomoć malenog ili ekstra velikog tepiha svojoj sobi dati dozu udobnosti, karaktera i topline, prelistajte fotografije u nastavku.

INTERIJERI , 9.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno