Šarmantno uređeni hodnici koji će ostaviti sjajan prvi dojam

INTERIJERI
6.5.2019.

Kako bi vas vaš dom veselio već od prvog ulaza u stan ili kuću, važno je da i vaš hodnik odiše šarmom i toplinom, bez obzira kolika je kvadratura istog.  


Uz to, hodnik je i mjesto u kojem i vaši gosti stječu prvi dojam o vama, što je dodatan razlog da njegovom uređenju pristupite ozbiljno. Kako biste vašem hodniku dali karakter i pretvorili ga u zonu dobrog stila, potrebno je tek par detalja koji će ujedno oslikavati vaš karakter. Izbjegavajte glomazni namještaj i pazite da uz vješalice i komadu/police za obuću imate i zrcalo. Naravno, ostale detalje dodajte u skladu s veličinom vašeg hodnika.

OBOGATITE ORMARE I KOMODE ZANIMLJIVIM DETALJIMA
Iznad njih postavite ogledalo koje će vizualno povećati prostor te spojiti funkcionalnost i estetiku. Dodajte na komode i vazu s cvijećem, zanimljivo dizajniranu posudicu za ključeve, svijeće i osvježivač zraka. 

BIRAJTE STILSKI UPEČATLJIVE VJEŠALICE
Jer zašto svakom detalju ne dati chic notu?  

ZANIMLJIVO OSVJETLJENJE
Visilica zanimljivog oblika ili primamljive nijanse, u stilu koji odgovara ostatku uređenja dat će estetski zanimljiv uvod u vaš dom. Lampa će također dati nježnu notu i kreirati harmoniju u prostoru.

DRVENE I PLETENE POSUDE ZA SITNICE
Kućne papuče, sitnice za čišćenje ili alat…sve su to sitnice koje nerijetko u nezgrapnim kutijama zauzimaju mjesto u hodniku. Dajte im stylish dom uz pletene ili drvene košare koje izgledaju šarmantno u svakom prostoru.


 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno: