Šarmantno uređeni hodnici koji će ostaviti sjajan prvi dojam

INTERIJERI
6.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi vas vaš dom veselio već od prvog ulaza u stan ili kuću, važno je da i vaš hodnik odiše šarmom i toplinom, bez obzira kolika je kvadratura istog.  


Uz to, hodnik je i mjesto u kojem i vaši gosti stječu prvi dojam o vama, što je dodatan razlog da njegovom uređenju pristupite ozbiljno. Kako biste vašem hodniku dali karakter i pretvorili ga u zonu dobrog stila, potrebno je tek par detalja koji će ujedno oslikavati vaš karakter. Izbjegavajte glomazni namještaj i pazite da uz vješalice i komadu/police za obuću imate i zrcalo. Naravno, ostale detalje dodajte u skladu s veličinom vašeg hodnika.

OBOGATITE ORMARE I KOMODE ZANIMLJIVIM DETALJIMA
Iznad njih postavite ogledalo koje će vizualno povećati prostor te spojiti funkcionalnost i estetiku. Dodajte na komode i vazu s cvijećem, zanimljivo dizajniranu posudicu za ključeve, svijeće i osvježivač zraka. 

BIRAJTE STILSKI UPEČATLJIVE VJEŠALICE
Jer zašto svakom detalju ne dati chic notu?  

ZANIMLJIVO OSVJETLJENJE
Visilica zanimljivog oblika ili primamljive nijanse, u stilu koji odgovara ostatku uređenja dat će estetski zanimljiv uvod u vaš dom. Lampa će također dati nježnu notu i kreirati harmoniju u prostoru.

DRVENE I PLETENE POSUDE ZA SITNICE
Kućne papuče, sitnice za čišćenje ili alat…sve su to sitnice koje nerijetko u nezgrapnim kutijama zauzimaju mjesto u hodniku. Dajte im stylish dom uz pletene ili drvene košare koje izgledaju šarmantno u svakom prostoru.


 

INTERIJERI , 6.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno