Sarajevo Wine Weekend: Sve o proljetnom izdanju festivala koji će okupiti vinoljupce - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevo Wine Weekend: Sve o proljetnom izdanju festivala koji će okupiti vinoljupce

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
30.5.2023.

Sarajevo Wine Weekend slavi svojih sedamnaest godina postojanja, a ove godine se nastavlja tradicija proljetnog festivala u organizaciji kompanije Fina Vina d.o.o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim Fina Vina otkrio nam je da su uzbuđeni jer predstavljaju proljetno izdanje ovog zabavnog događaja koji će od ove godine postati tradicija, a gdje predstavljaju vina i vinare iz njihovog asortimana.

Koncept festivala predstavlja vrhunske vinarije iz regije koje su osvojile prestižne nagrade kako na europskim tako i na svjetskim vinskim ocjenjivanjima, uključujući i slavni Decanter. 

Organizator festivala Sarajevo Wine Weekenda i direktor kompanije Fina Vina d.o.o., Amir Beširević, nije krio uzbuđenje u vezi proljetnog događaja i podijelio je sa nama šta nas sve očekuje, „Festival će se održati u Hotelu Bosnia, na adresi Kulovića 9, Sarajevo u petak, 2.06.2023. godine, od 18h do 22h. Naši vinari, dugogodišnji partneri, a prije svega prijatelji predstavit će svoje ponajbolje vinske etikete. Nakon završetka zvaničnog dijela festivala večer ćemo “začiniti” Sarajevo Wine Weekend zabavom u Coloseum Clubu sa početkom u 22.30h. Zato vas pozivamo da nas posjetite, jer ovo je festival kojem je nemoguće odoljeti, zato i ne pokušavajte!"

Kupovinu ulaznica koje su u ograničenim količinama za festival Sarajevo Wine Weekend možete obaviti putem servisa kupikartu.ba ili na sam dan održavanja.

Cijena ulaznice je 30,00 KM po osobi. Kotizacija za korištenje Riedel vinske čaše je 10,00 KM.

Vidimo se!


* * *
Naslovna fotografija: Fina Vina

Povezani članci

Najpopularniji članci