Sarajevo Street Style: Modne kombinacije i dodaci koje su birali posjetitelji 9.Branding konferencije

MODNE VIJESTI
1.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je radni dan mnogim kreativcima, PR i marketinškim stručnjacima bio ispunjen dozom svježe energije, smijehom, novim poznanstvima i inspirativnim lekcijama koje su nam servirane u sklopu 9. Branding konferencije održane u Historijskom muzeju u Sarajevu. Tema ovogodišnje Branding konferencije je upravo „Hack the influence“, a svi oni željni znanja, s konferencije su otišli s mišlju da u svemu što radimo trebamo više riskirati, igrati se i uvijek paziti da budemo dobri prema drugima i činimo dobro.

Organizacijski tim i predavači 9.Branding konferencije
Foto via Branding konferencija


Ravid Kuperberg je otkrio par sjajnih trikova za strukturiranje naših kreativnih ideja, Michela Magaš, inovatorica koja nam je početku predavanja otkrila da je upravo njen tata dizajnirao muzej u kojem se nalazimo instant je ukrala naše simpatije, a iste su porasle kada nam je predstavila svoj impresivni rad na fuziji muzike i inovacije. 
Mihnea Gheorghiu je svojom prezentacijom vjerojatno potaknuo najviše smijeha kod publike, budući da je kroz hrabre i provokativne kampanje poput Diesel Haute Couture i Go with the fake koje je radio u suradnji s brandom Diesel, pokazao da je i to put do simpatija potrošača. 

Predavanje Mihnea Gheorghiu tijekom konferencije


Mark Shayler nam je potvrdio da za uspjeh uvijek moramo zauzeti stav, a Will Rust, da ponekad i naizgled 'glupe ideje' mogu dovesti do pozitivnih promjena. Will je za kampanju kroz koju je trebao osvijestiti javnost o tome koliku ulogu ima krompir u smanjenju broja gladnih ljudi u svijetu, odlučio pokazati da krompir, uz sjajna nutritivna svojstva, može rasti bilo gdje na svijetu. Čak je uspio uzgojiti krompir na Marsu. Da, da, a danas radi u Pandori, svjetski poznatom brandu ženskog nakita. 

">

U naš CHICovnik smo zapisali i omiljeni citat izrečen tijekom predavanja, a koji glasi: „Fight for a cause.“. Naravno, pauze između predavanja koristili smo za druženje s dragim ljudima, upoznavanje s novim kreativcima i naravno, našu street style reportažu, kako bismo još jedanput pokazali da poslovno odijevanje može biti itekako zabavno. 

Dame su nam pokazale da prate aktualne trendove te su za poslovno druženje odjenule popularne culotte hlače, haljine s uzorkom, košulje zanimljivih krojeva, ali i vječne klasike iz našeg ormara s kojima nas već godinama veže iskrena stilska veza poput sakoa s uzorkom te balonera. Muškarci su birali opuštene i moderne kombinacije hlača, majica s printom te sakoa koje su dodatno začinili odabirom čarapa s printom, nakita zanimljivog dizajna i otkačenih naočala. U galeriji pogledajte neke od zanimljivijih kombinacija posjetitelja koje je tijekom konferencije uhvatio naš fotograf Marko Jovančić.

 


Dijana Ćavar


Medina Beganović


Vesna Beganović


Hana Trokić


Elma Pašić


Tomislava Banić Haas i Ivana Kojović


Mark Shayler


Edina Zagora


Mirela Mušić


Michela Magaš


Erna Saljević


Irma Vatrić

 


Brankica Janković


Igor Kalaba


Ana Ćavar


Ena Muraspahić


Jaan Amir Alić 


Nađa Lutvikadić Fočo i Nermin Kuldija


Nela Laković


Aida Salkić


Marko Jovančić


Mahira Softić


Tijana Kolaković i Jovana Stanišić


Ajla Bunjo


Nino Kasupović


Larisa Nuhanović


Berina Belkić


Ilma Šahbaz

Anđela Šušnjar i Ana Ramljak


Nevena Sučić, Ana Marija Boban i Silvija Tica

 

MODNE VIJESTI , 1.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Marko Jovančić

Podijeli:

Posljednje objavljeno