Sarajevo: Šta raditi ovog vikenda? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevo: Šta raditi ovog vikenda?

Tekst:

Nevena Divčić

EVENT
22.12.2023.

Još jedan vikend je pred nama, a kao i prethodni ispunjen je brojnim zabavnim aktivnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Koncerti, zabave, predstave, produženi vikendi u drugim gradovima i posjet Adventima - sigurni smo da je većini vas već u nedjelju bookirana cijela naredna sedmica, uz dodatni poziv na barem jednu aktivnost s prijateljima i porodicom već naredne sedmice.

Praznični period nosi nam puno više druženja s drugima, zabave i radosti pa zašto to onda ne bismo iskoristili što bolje? Pored događaja koje smo najavili za ovaj decembar, nekoliko njih uvijek naknadno dožive dodatni hype koji nikako ne želimo propustiti i za koje nam treba još jedan podsjetnik.


Koncerti

Na platou Vijećnice od 23.12. ove subote, starta Winter Fest Sarajevo i već prve večeri imate mogućnost zagrijati se uz dobru muziku DJ FORORE i Indire Forza

 U periodu održavanja Winter Festa, do 3.1.2024. godine plato Vijećnice će biti dom mnogim sjajnim koncertima kojim se radujemo. Indigo, Kontra, Frenkie, Cunami i S.A.R.S. samo su neka od imena uz koje želimo provesti ovu zimu.

23.12. je u potpunosti u znaku dobre muzike pa tako u Dom mladih stiže grupa Zoster na koncert i promociju svog novog albuma "Najgori".

 Predstave

Pored nedavno najavljenih predstava u Narodnom pozorištu Sarajevo i SARTRu, u Pozorištu mladih Sarajevo ovog vikenda je i predstava za najmlađe. 

Dječak Mraz počinje 24.11. u 11h na adresi Kulenovića 8.

 Hej, vinoljupci!

Još jednom vas podsjećamo da se ove subote u restoranu 4 sobe gospođe Safije održava druženje u prostorijama tapas bara, uz vino i finger food. Kroz tu večer vodit će vas i Sommelier Tarik Sadović te se nadamo da ste već rezervisali svoje mjesto.

 

* * *
Naslovna fotografija: @_goropro_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno