Događaji u Sarajevu u decembru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 sobe gospođe Safije: Događaji u Sarajevu koje ne želite propustiti u ovom mjesecu

Tekst:

Nevena Divčić

GOURMET
13.12.2023.

Znate li već šta radite u subotu? Mi da!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Početkom mjeseca smo s vama podijelili većinu događaja koji u Sarajevu ovog mjeseca privlače pažnju publike, ljubitelja muzike, pozorišta i filmofile. Vrijeme je da se sada osvrnemo na kombinaciju muzike i gourmet stanica u gradu.

Ni ovog decembra nećemo propustiti posjetiti restoran 4 sobe gospođe Safije, a sigurni smo da vjerni Bonjour.ba čitatelji već znaju za svaku našu posjetu ovom restoranu.


Live music by Sara & Đuro

U subotu, da, ova subota! 16, decembra tačno u 19:30 uz uživanje u hrani imate priliku slušati jedan od omiljeni sarajevskih dueta. Uvjereni smo da će okruženje i hrana na stolu u kombinaciji sa Sarinim glasom i Đurinom gitarom biti odličan uvod u vikend, ali i proslave koje nas očekuju tokom ovog mjeseca.

 Wine Tasting with Only V.I.P. 

Tačno sedam dana kasnije, u subotu, 23. decembra i također u 19:30 sati, na istoj lokaciji očekuje vas opuštenije druženje u prostoru tapas bara restorana, uz finger food i degustaciju šest vrsta vina.

 Vege brunch 

Praznični vege brunch je u nedjelju 24. decembar u 11:00 sati, a na vama je da nakon Wine Tastinga odlučite već narednog jutra napraviti balans i pridružite se malo mirnijoj atmosferi.

"Praznični vege brunch je poseban jer sa sobom nosi toplinu i prazničnu atmosferu, te zimske mirise i okuse. Brunch poslužujemo u nedjelju u 11h. Cijena po osobi iznosi 40 KM. Djeca su dobrodošla na ovaj događaj." - rekli su nam iz tima restorana 4 sobe gospođe Safije.


Najbolja zabava u gradu

Pogađate gdje? 

Adresa je Čekaluša 61, a najbolja zabava počinje 1. januara u tačno 21:00 sat.

Osim muzike, koja će pokrenuti svako srce i stopalo na plesnom podiju, očekuje vas i novogodišnji tapas/mezza meni, a ne postoji bolji način da započnemo 2024. godinu nego u dobrom društvu, uz sjajnu hranu, omiljene ritmove i puno smijeha. Aranžman podrazumijeva finger food na principu buffeta i piće dobrodošlice. Broj mjesta je ograničen i rezervacija se smatra potvrđenom avansnom uplatom.   

 Pozivamo vas da napravite rezervaciju za događaje koje želite posjetiti, s obzirom na to da je broj mjesta ograničen. Sve informacije o rezervaciji možete dobiti kontaktiranjem tima 4SGS.

* * *
Naslovna fotografija: @4sgs

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno