U Sarajevu otvoren dućan s kaktusima i oslikanim saksijama u koje ćete se zaljubiti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U Sarajevu otvoren dućan s kaktusima i oslikanim saksijama u koje ćete se zaljubiti

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
1.7.2024.

Kaktusi i sukulenti su biljke poznate po svojoj otpornosti na sušu i svojim jedinstvenim oblicima i bojama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To su vrste biljaka koje rado unosimo u dom jer ne zahtijevaju previše pažnje, a svakom interijeru daju poseban šarm svojim unikatnim varijantama. Za dodatni touch, uz njih uvijek možete upariti neodoljive saksije koje donose neku priču.

 U Sarajevu se otvorio kreativni dućan posvećen upravo kaktusima, sukulentima i ručno oslikanim saksijama zabavnog imena - Katkus.


Foto: @katkus.shop i @eminaniksic

Foto: @katkus.shop i @eminaniksic

Foto: @katkus.shop i @eminaniksicOvaj šarmantni dućan nudi raznovrsne vrste sukulenata i kaktusa, od malih i simpatičnih do velikih i impozantnih. Posebno je popularna njihova kolekcija šaljivih i zabavnih ručno oslikanih glinenih saksija za kaktuse, koje dolaze u raznim bojama i uzorcima.

 Nas su posebno osvojile one koje imaju neku priču, poput saksija koje su izrađene za dvije sestre koje žive u različitim državama. Savršena uspomena i poklon, zar ne?

 Uz svoj šarmantan ambijent i raznovrsnu ponudu, ovaj dućan zasigurno će postati omiljeno odredište ljubitelja biljaka u Sarajevu, okupljajući zajednicu entuzijasta koji dijele strast prema kaktusima i sukulentima.

* * *
Naslovna fotografija: @katkus.shop

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno