Sanjin Egon otkriva trikove za njegu kože, ali nam daje i podsjetnik kakav smo trebale - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Sanjin Egon otkriva trikove za njegu kože, ali nam daje i podsjetnik kakav smo trebale

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
13.3.2024.

Čuli ste za onu da koža upija 60% svega?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


E pa to je jedna od onih zabluda koja se u mnoge razgovore postavila kao ispravna, a zapravo nije. Kada malo bolje razmislite, zamislite koje bi opasnosti prijetile našoj koži na svakodnevnoj bazi. 

Kako bismo lakše shvatili, uticaje na kožu možemo podijeliti u dvije skupine: 
•    Upijanje – završava na prvim slojevima kože 
•    Penetracija – prodire duboke u slojeve kože 

No, sigurno ste do sada i sami spoznali koliko je vaša koža zapravo otporna. Možda je osjetljiva, ali svakodnevno se suočava s mnogim izazovima i izlazi kao pobjednik. To je nevjerojatna sposobnost koju trebamo cijeniti i njegovati.

 

Sanjin Egon, makeup artist


U svijetu gdje se briga o koži često poistovjećuje s brojnim mitovima i poluistinama, Sanjin Egon, vrsni makeup artist s više od dva desetljeća iskustva, budi svijest o važnosti pravilne njege kože. Njegovo ime je sinonim za stručnost, s kistom koji je dotaknuo lica mnogih poznatih dama iz Bosne i Hercegovine te regije.
Ne iznenađuje da je IQOS tim pozvao baš njega na sudjelovanje u jednom, drugačijem ženskom druženju povodom Dana žena. Naime, u ARIA mallu, tačnije u IQOS butiku su se 07.03.2024. okupile posebne zvanice, da uz poklone i razgovor sa Sanjinom nauče i iskuse nešto novo

 
Dok je Sanjin dijelio svoje dragocjeno znanje, u atmosferi punoj osmijeha i inspiracije, prisutne gošće su shvatile koliko je važno razumjeti utjecaj svakodnevnih faktora poput duhanskog dima na našu kožu. Uz šalu i njemu prepoznatljiv šarm, Sanjin je prenio stručne spoznaje, ističući ne samo površinske efekte, već i dublje posljedice koje mogu proizvesti nepravilne navike njege kože.

Uz to je na dugogodišnjoj IQOS korisnici, Nadiri Sipović, prisutnima pokazao i nekoliko makeup trikova koje su sigurno zabilježili u svoje makeup podsjetnike. Nadiri je kreirao savršen - ženstven i njegovan look, kao odličan izbor za svaki dan. 

 

Nadira Sipović, dugogodišnja IQOS korisnicaIQOS, kao domaćin ovog zanimljivog događaja, još jednom je potvrdio svoju posvećenost autentičnosti i promicanju boljih alternativa. Kroz edukaciju i podršku, naglašavaju važnost brige o sebi, potičući nas da budemo najbolja verzija sebe, kako izvana, tako i iznutra.
 


 

Navike, navike, navike

Jednostavno, negativne strane duhanskog dima na higijenu i estetiku možete primijetiti odmah. Žuti nokti, odjeća natopljena dimom ili miris kose koji više nije svjež kao ujutro kada ste izašli iz stana - sve to su svakodnevne situacije koje mnogi doživljavaju.

Ovi vidljivi tragovi ne samo da narušavaju estetiku, već mogu djelovati i na naše samopouzdanje i dojam koji ostavljamo na druge.

 
Sanjin je svojim prisustvom na događaju pružio i vrijedne savjete o njezi kože nakon prestanka izlaganja duhanskom dimu. Istaknuo je kako njegovana i zdrava koža često ne zahtijeva obilnu upotrebu šminke te da će šminka koju odlučite nanijeti izgledati mnogo bolje na njegovanoj koži.

 


* * * 


Ova spoznaja nas dovodi do neizbježnog zaključka: Ljepota zaista dolazi iznutra! To ne znači samo naslijeđene gene ili savršene proporcije, već i način na koji se brinemo o sebi i štitimo od vanjskih utjecaja. Kroz pravilnu njegu kože i bolje životne navike, možemo postići sjajnu kožu i blistav ten, bez obzira na prethodne navike. 

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci