Nova Samsung S24 serija: Vještačka inteligencija koja transformiše komunikaciju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nova Samsung S24 serija: Vještačka inteligencija koja transformiše komunikaciju

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BONJOUR.CLUB
26.1.2024.

Vještačka inteligencija sve više postaje neizostavan dio naših života, mijenjajući način na koji komuniciramo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Samsung je to prepoznao i na tržište pametnih telefona lansirao novu S seriju koja vaše iskustvo se uzdiže na potpuno nove visine kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti. Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra su pametni uređaji sa Galaxy AI* , baziranim na dubokom razumijevanju načina na koji ljudi koriste svoje telefone, predstavlja smislenu inteligenciju usmjerenu na poboljšanje svakog dijela vašeg života, a posebno osnovnu ulogu telefona - komunikaciju.


Revolucija komuniciranja

Da bi korisnicima Galaxy uređaja pružio nevjerovatan novi alat, Galaxy je u saradnji s vodećim svjetskim pretraživačem, Googleom otvorio i nove dimenzije pretraživanja. Samsung je prvi koji je uveo intuitivne pokrete vođene Circle to Search opcijom. Ako primijetite zanimljiv detalj u pozadini prijateljeve objave na društvenim mrežama ili nevjerovatnu činjenicu na YouTube Shorts, možete brzo dobiti odgovor, bez čak i napuštanja stranice! Samo zaokružite i tražite - da, toliko jednostavno! 


*Samsung može u budućnosti uvesti obavezu plaćanja u vezi sa svim ili za neke sadržaje vještačke inteligencije koji su dostupni na predmetnim uređajima. U slučaju uvođenja obaveze plaćanja, Samsung će o navedenom pružiti blagovremeno obavještenje.Ugrađeni Chat Assist AI u Samsung tastaturi omogućava prevođenje poruka, e-mailova i drugih sadržaja u stvarnom vremenu. Pomaže vam usavršiti ton razgovora, kako bi komunikacija zvučala baš onako kako ste je zamislili! Sada možete odgovoriti na poruku na svom jeziku, a ona će se automatski prevesti na drugoj strani, od "kako da ovo kažem?" do "zašto se nisam toga sjetio?!"


 

U automobilu, Android Auto će automatski sumirati dolazne poruke i predložiti relevantne odgovore i radnje, poput slanja vašeg predviđenog vremena dolaska,  tako da možete ostati povezani dok ste istovremeno fokusirani na cestu.

Zapisivanje vaših misli ili popisa zadataka nikada nije bilo jednostavnije uz Note Assist opciju koja skraćuje priče i oblikuje vaš tekst. Zahvaljujući AI, vaš ekran postaje organiziran i jednostavan za pregled. Za glasovne snimke, čak i one s više govornika, Transcript Assist opcija koristi Speech-to-Text AI za transkripciju, sažetak pa čak i prijevod snimaka na drugim jezicima. S Galaxy S24 serijom, vaša svakodnevna interakcija s pametnim telefonom postaje nevjerovatno intuitivna i ispunjavajuća. 

Elegancija iz svakog ugla

Samsung Galaxy S24 serija donosi stil prilagođen isključivo vama. Tanki i elegantni dizajn, ne samo da pruža vrhunsku funkcionalnost, već postaje i modni dodatak. Inovativni oklop od titana i staklena poleđina čine ovu seriju izuzetno sofisticiranom, a ujedno i otpornijim na ogrebotine, vodu i prašinu, dodatno ojačan Corning Gorilla zaštitom. 

Sa kompanijom Samsung se krećemo prema održivoj budućnosti. Ovo je prva Galaxy S serija koja je osmišljena od recikliranog čelika i termoplastičnog poliuretana. Male promjene čine veliku razliku u izgradnji održivog putovanja. 

Kamera pametnim telefonima nove Samsung serije postavlja nove industrijske standarde, a sada uz AI obradu, garantira maksimalnu kvalitetu slike svaki put kad pritisnete okidač! Poboljšava ton boja, smanjuje šum i ističe detalje bolje nego ikad prije. Galaxy ProVisual Engine revolucionizira način fotografisanja i snimanja, smanjujući zamagljene, pikselizirane fotografije koje kvare vaše posebne trenutke! Samsung Galaxy S24 uređaji prate vas čak i u večernjim izlascima, zahvaljujući mogućnostima Nightography kamere, koja pruža briljantne i jasne rezultate u svim uvjetima.
Ne dozvolite da vas velika udaljenost ometa u hvatanju značajnih trenutaka! Od slikovitih do specifičnih trenutaka, Zoom opcija nudi do impresivnih 100x zoom, dok AI poboljšava detalje u svakom trenutku, stabilizira snimku i sprečava mutne slike. S Galaxy S24 serijom, vaša iskustva fotografisanja su neuporediva! 


Promjene počinju malim koracima

Zaštićen sistemom Samsung Knox, Galaxy odbrambenom, višeslojnom sigurnosnom platformom, Galaxy S24 čuva kritične informacije i štiti od ranjivosti sa end - to - end enkripcijom pomoću potpuno sigurnog hardvera, otkrivanjem prijetnji u stvarnom vremenu i zajedničkom zaštitom. Korisnici telefona Galaxy S24 serije imaju potpunu kontrolu nad podacima, putem podešavanja Napredne inteligencije koje mogu onemogućiti online obradu podataka za AI funkcije.

Pametni telefoni nove serije Galaxy S24 dostupni su i u posebnom periodu prednarudžbe, gdje kupovinom jednog od uređaja dobijate model sa duplo većim memorijskim prostorom po cijeni osnovne varijante, čime se mogu postići značajne uštede. *

Period prednarudžbe traje od 17. do 30. januara ili do isteka zaliha, a sve informacije možete pronaći na linku.

*Promocija isključuje modele od 1TB

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno