Imamo ideju za novogodišnji poklon za sve ljubitelje pametnih uređaja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Imamo ideju za novogodišnji poklon za sve ljubitelje pametnih uređaja

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BONJOUR.VOLI
27.12.2022.

Ulazak u novu godinu za mnoge od nas je inspiracija za bolji i uspješniji život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Traganje za poklonima koji će vam u tome pomoći završava onog trena kada otkrijete naš prijedlog za poklon i njegove prednosti.  

Riječ je o pametnom satu - Samsung Galaxy Watch5. Posljednja generacija pametnog sata iz Samsungove radionice idealna je opcija kada želite sebi ili dragim osobama poklonom maksimalno olakšati praćenje svih dešavanja, ali i dostupnost. Nije nam se jednom desilo da, dok nam je telefon u torbi ili džepu, u gužvi ne čujemo zvuk poziva ili poruke. Pametni sat spašava stvar jer osim obavijesti o vremenu, pomoću njega možete primati i upućivati pozive, emailove, biti u toku s dešavanjima na društvenim mrežama, mjeriti količinu i efikasnost sportskih aktivnosti, te pratiti razne zdravstvene pokazatelje.

Obični sat je davno prevaziđen

Godinama usavršavan, Galaxy Watch5 je holistička zdravstvena inovacija opremljena mogućnostima pametnog praćenja kvaliteta sna, personalizovanog dizajna i poboljšane izdržljivosti koja oblikuje naše svakodnevne zdravstvene i wellness navike. Njegov moćni 3-u-1 BioActive senzor nam pruža dubinsko razumijevanje zdravlja, tako da ćete se lako navići na prijatelja koji vas prati i upućuje ka zdravoj rutini uz ciljeve koji s ovim satom svima postaju dostižni.

Ljubitelji savremenih gadgeta sada su dobili uređaj koji se uklapa u svaki stil i prati individualne potrebe osobe koja ga nosi, dok istovremeno pružaju neograničene opcija za zabavu i produktivnost. Uz sve to stiže i jedinstven dizajn, a u ponudi su stilovi za nju i njega.
Verzija Galaxy Watch5 dolazi u veličinama od 40 i 44 milimetra i zabavnoj srebrnoj, grafitnoj i ružičasto-zlatnoj boji. Za ljubitelje avantura na otvorenom tu je 45-milimetarski model Galaxy Watch5 Pro u titanij sivoj i titanij crnoj boji, najizdržljiviji i najkompletniji Samsung sat dosad.

Vaš vodič u nove pobjede

Zahvaljujući vrhunskim materijalima izrade, kao i zamjenjivom silikonskom kaišu, svako može naći varijantu koja mu najbolje odgovara i istovremeno spremno dočekati sve izazove koji se nađu na putu. Uz mnoštvo funkcija tu je i mogućnost instaliranja raznih aplikacija, a za ljubitelje izleta u prirodu i opcija uvođenja sačuvanih ruta, pri čemu vas vaš sat vodi nazad putem kojim ste došli, tako da se nećete izgubiti u avanturama.

Ovaj sat je otporan na prašinu, prljavštinu i pijesak, kao i na ekstremne temperature i druge stresore iz okoline kao što su vibracije i udari. Magnetni punjač i laka povezivost s drugim Galaxy uređajima dodatne su funkcije koje će vam pokazati da je odabir ovog poklona bio pravi izbor.
Sve informacije o kupovini Samsung pametnih satova potražite na: BH Telecom, ZiS.ba, Domod, Ekupi, Fontele, Sancta Domenica, Tehnomag, Univerzalno i 3D box.
Trebate li više informacija, potražite ih na ovoj adresi

 

* * * 
Fotografije: Samsung Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci