Sabrina je vlasnica preslatkog doma u kojem vladaju boho detalji

INTERIJERI
6.10.2020.

Za ljubitelje interijera boho je jedan od omiljenih stilova za uređenje doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu smo potražili inspiraciju i pronašli jedan divan dom uređen upravo u cosy boho stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, boho idila u domu Instagram profila @gypsytanhome potaknula nas je na razmišljanje o dekorisanju i našeg doma. Posebno nas je dojmila činjenica da je svakom kutku posvećena pažnja sa detaljima koji interijeru daju ‘ono nešto’. Dodatan val boje u prostoru naglašen je sa odabirom namještaja koji je obogaćen sa mekanim dekama i jastucima, za potpuni hygge doživljaj. Također, drvo, koža, pletivo te krzno neizostavan su materijal u uređenju ovog doma, dok kada su u pitanju detalji, tkanine sa statement uzorak.

Zanimljive fotografije doma odišu toplom vibrom, a od ljuljačke, velikih ogledala, pampas trave do zelenih biljki koje čine svaku prostoriju vedrijom, ovaj dom donosi mnoštvo #interior inspiracije. Okosnica boho stila upravo su tepisi koji uz prepoznatljive boje daju dodatnu toplinu i ugodnu atmosferu u prostoru, a Sabrina je odlučila svaku prostoriju ukrasiti sa njima.

Elegantan i profinjen dojam prostoru daje namještaj od baršuna koji sa svojom mekoćom i sjajem je idealan izbor za boho dom, a ukoliko i vi razmišljate o preuređenju u ovom stilu, ovi interior kadrovi bit će vam sjajna inspiracija.

U nastavku zavirite u još nekoliko fotografija ovog divnog interijera kojeg ćete i sami poželjeti prekopirati u svome domu.


INTERIJERI , 6.10.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@gypsytan

Podijeli:

Posljednje objavljeno