S ponosom najavljujemo: MODAMO.info bh.fashion concept uskoro postaje BONJOUR.ba

BONJOUR.CLUB
29.3.2019.
Promjene su velika stvar u životu. One su te zbog kojih smo često nervozni, ne spavamo navečer, bojimo se ishoda, ali su one i te zbog kojih se smijemo, grlimo i osjećamo bolje nego jučer. Upravo tako je i s odlukom našeg tima da je vrijeme za neke velike, no bolje i itekako potrebne promjene.

“Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.”, Rumi

2007.godine je jedna odvažna, mlada, beskompromisno zaljubljena u život ekipa pokrenula priču koju pratite pod imenom MODAMO.info Možda to niste znali, no te, sada već davne 2007.godine nit vodilja portala MODAMO.info je bila da online predstavi ponudu butika iz grada Mostara. Vođeni time je nastao i naziv MODA – MO, odnosno MODAMO.info. Vremenom smo uz ponudu iz Mostara na MODAMO.info počeli objavljivati i autorske članke o modi, modnim savjetima, bh.dizajnerima, bh.fotografima, modelima... a sve u nedostatku vijesti s bh.modne scene u to vrijeme, prije skoro 12 godina. Vremenom je i MODAMO.info, zahvaljujući upravo vama, našim dragim čitateljima postala mjesto broj jedan na kojem se okupljaju ljubitelji mode, dizajna, interijera i svega lijepog.

Prepoznali ste MODAMO.info kao zajednicu koja priča lijepe bh.priče i unosi ljepotu u vaše domove. Hvala vam na tome. Divno je biti dio vašeg dana.

Nakon 12 godina rada jasno je da su se trendovi u online svijetu promijenili, bh.online mediji se okupljaju oko .ba domene, a MODAMO.info već godinama nije portal koji se čita u Mostaru, nego portal koji se čita u cijeloj BiH, ali i susjednim zemljama. Upravo zbog toga već više od godinu dana radimo na redizajnu naše stranice, ali i na rebrandingu.

U potrazi za imenom koje neće biti teritorijalno ograničavajuće, koje će biti prepoznatljivo, koje će vam izvući osmjeh na lice i koje će u jednoj riječi oslikavati sve ono što radimo, pronašli smo riječ koja to savršeno oslikava – BONJOUR.

 

Znamo da dobar dan započinje lijepim pričama i upravo zato će vas na BONJOUR.ba dočekati web i mobile stranica ispunjena autorskim sadržajem u potpisu tima koji već godinama kreira sve ono što čitate na MODAMO.info. Zadržat ćemo svoj šarm i opuštenost, a obećavamo vam još više autorskih priča, modnih savjeta, nekih genijalnih ljudi, foodie preporuka, opasno stylish stanova u koje ćemo zaviriti, ali i savjeta o roditeljstvu, karijeri i financijama.

U narednim danima ćemo vas kroz MODAMO.info i kroz MODAMO.info Facebook i Instagram polako uvoditi u BONJOUR.ba svijet kojeg ćemo uskoro predstaviti online, a kako biste bili prvi koji će zaviriti na našu redizajniranu stranicu već sada upišite svoj mail na našu newsletter listu koja vas čeka na BONJOUR.ba.

 bonjour logo resize

Naravno, ne možemo tek tako pustiti MODAMO.info, stoga svaki put kada ju posjetite dočekat će vas link na našu novu, BONJOUR.ba adresu, a sve članke u kojima ste do sada uživali ćete naći i na BONJOUR.ba.

Uskoro se družimo, a do tada, ovaj, za naš tim veoma važan i dugo očekivan članak završavamo s BONJOUR.vizijom koju se nadamo da ćemo zajedno s vama ispunjavati iz dana u dan.

 

Vaš BONJOUR.ba tim

 

 

Foto: Jelena Nišić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Podijeli:

Posljednje objavljeno: