S - novi parfem by Shakira - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

S - novi parfem by Shakira

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
31.7.2010.

Kolumbijska pop senzacija koja je zahvaljujući Svjetskom nogometnom prvenstvu nedavno izbila u prvi plan svih događanja, ponovno je tema modnih vijesti. Shakira naime izdaje drugi ženski parfem u svom potpisu, ovog puta nazvan jednostavno S. Bogati orijentalni miris odraz je pjevačicinog mladenačkog duha i mašte, namjenjen je optimističnim ženama te slavi prirodnu ljepotu. „Kao i pjesma, i parfem je sastavljen od različitih individualnih nota koje zajedno tvore harmoniju“, rekla je. „Oduvijek sam bila impresionirana mirisom svježeg jasmina u ljetnim večerima. Također sam uvijek voljela slatke arome meda, čokolade i jagode. A i ima nešto senzualno i misteriozno u mirisu sandalovine, pa sam i njega htjela dodati ovom parfemu“, protumačila je Shakira zašto se odlučila za neke od nota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Jako sam uzbuđena što se mogu izraziti kroz još jedan kreativni medij. Mislim da osobna njega i ljepota trebaju biti jednostavne i dostupne svima“, poručila je.

 

S će se u prodaji naći početkom rujna kao Eau De Parfum u bočicama od 75 i 100 mililitara, u petnaest tisuća trgovina širom svijeta.

 

33-godišnja pjevačica lansiranje svog parfema najavila je još prije dvije godine, a predstavila ga je prošlog mjeseca u Madridu.

 

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

 

 

 

 

 

I.R.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno