Evo gdje u BiH možete kupiti ove preslatke ruže u obliku medvjedića koje su instant ukrale simpatije - Bonjour.ba - bh.l...

Evo gdje u BiH možete kupiti ove preslatke ruže u obliku medvjedića koje su instant ukrale simpatije

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

LJUBAV & BRAK
13.2.2021.

U mnoštvu sadržaja vezanog upravo uz Valentinovo proteklih dana, za oko nam je zapao još jedan poklon koji krije uistinu preslatko iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan zaljubljenih samo što nije stigao, a tokom ovog mjeseca BONJOUR.tim vrijedno je radio i predložio vam neke super ideje za DIY poklone, kao i podijelio informaciju gdje u Sarajevu možete pronaći divne aranžmane i bukete cvijeća. Vaše reakcije su nas posebno radovale i podstaknule da sa vama podijelimo još jednu slatku ideju za poklon.

Ako vaša draga osoba voli cvijeće i preslatke životinjice, onda je ovaj aranžman iz ponude Cvjećare Paloma Grand iz Banja Luke savršen poklon. Naime, na njihovom Instagram profilu smo saznali da sa svojim kreativnim buketima i cvjetnim pričama izmamili su mnoštvo osmijeha dama od 1984. godine, a ne sumnjamo da će isto oduševljenje izazvati i ovaj romantični cvjetni aranžman napravljen od svilenih ružica u obliku mede.

Dakle, ove godine, umjesto ruža, zašto ne biste za dragu osobu odabrali #TeddyRose poklon, nešto što će ona cijeniti i staviti pored svog stolića uz krevet da ju uvijek podsjeti na vas? Dodatna pogodnost je svakako činjenica da vrše dostavu i u druge gradove, a za više detalja posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil.

***

Naslovna fotografija: @cvjecara_paloma_grand
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno