Ručno izrađene žlice od srebra vrijedan su i praktičan poklon za najmlađe

BEAUTY SAVJETI
30.12.2017.

Srebro nema samo promišljenu estetsku, već i konkretnu zdravstvenu komponentu. Od davnina je u plemenitaškim obiteljima srebro bilo najčešće korišten materijal za izradu pribora za jelo i to s valjanim razlogom. Naime, snažno antiseptičko i antibiotsko svojstvo srebra doslovno ‘dezinficira’ jelo, a s obzirom da se radi o iznimno malim količinama srebra, zagarantirana je neštetljivost organizmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često kupovane i naručivane kao poklon za rođenje ili krštenje beba, ali i kao prekrasan rođendanski ili božićni poklon, žličice od srebra tradicionalan su proizvod  i zlatarnica Rodić.

srebrenezlice 1

„U današnje vrijeme prava je rijetkost ručna izrada nakita i predmeta od zlata i srebra. Sve je više uvoza, generičkih proizvoda i zarada na količinama. Trudimo se zadržati obiteljsku tradiciju i ljudima omogućiti ručno rađeni proizvod u koji je unesen trud, vrijeme i emocija.Naši kupci to prepoznaju, iako nije uvijek lako vidjeti na gotovom proizvodu da li je generički ili pak unikatan. Tu je važno povjerenje, rad s ljudima jedan na jedan - slušanje njihovih zamisli i ideja i naravno - ljubav prema onome što radiš.“ objašnjava Tomislav Rodić koji je odlučio svoju karijeru graditi u obiteljskom biznisu. 

No ako imate zamisao prekrasnog poklona, burme ili nakita koji dugo priželjkujete, a ne možete za sebe pronaći baš takvog komad nakita - javite im se i brzo saznajte je li moguće i koliko bi koštala izrada takvog predmeta ili nakita. Zlatarnicu Rodić možete pronaći na adresi Bakačeva ulica 11 u Zagrebu.

BEAUTY SAVJETI , 30.12.2017.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno