Zašto je planinarenje odlično za team building i gdje u BiH pronaći brendiranu opremu? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Zašto je planinarenje odlično za team building i gdje u BiH pronaći brendiranu opremu?

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
31.1.2023.

Pomisao o team buildingu nam se može učiniti kao još jedna nemaštovita ideja za druženje s kolegama s posla. No, u zimskom periodu team building može biti mnogo zabavniji nego inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zašto je planinarenje sjajna opcija za team building?


Boravak u prirodi, na svježem vazduhu, uz tople napitke i hranu koja pruža komfor su dovoljni razlozi da druženje s ekipom s posla preselite u planinsko okruženje. Kada tome dodamo i zimske sportove koji su u društvu još zabavniji, ne preostaje mnogo razloga zbog kojih ovaj vikend ne biste proveli upravo planinareći. 

 Benefiti planinarenja

Da li ste znali da je planinarenje jedan od onih sportova s kojim imate fizičke i psihičke, ali i društvene benefite? Planinarenjem poboljšavate svoj imunološki sistem zbog izloženosti svježem zraku i fizičkom naporu. Stimulišete cirkulaciju krvi, smanjujete nivo stresa, poboljšavate vašu ravnotežu i cirkulaciju te jačate vaše kosti. Što je najvažnije od svega, sa sigurnošću će vam popraviti raspoloženje, a i odličan je način za upoznavanje novih ljudi te jačanje odnosa s kolegama s posla. 

 Brendiranje opreme za team building

Još jedan od načina kako biste se kao kolektiv mogli dodatno povezati i dobro zabaviti je brendiranje opreme za planinarenje. Već dugi niz godina je ta opcija dostupna i u BiH zahvaljujući firmi R&S iz Sarajeva koja je za 27 godina poslovanja postala jedna od vodećih firmi uvoznika i distributera uredskog materijala i namještaja, promo artikala, higijenskog pribora te zaštitne i IT opreme. Upravo kroz njihovu uslugu, dobit ćete mogućnost brendiranja opreme s logom vašeg brenda, firme ili udruženja.

Artikli koje možete brendirati su mnogobrojni, od odjevnih komada, modnih dodataka, boca za vodu, termo šolja i onih s karbinerom, kao i štapova i ruksaka. Pored benefita za tim, ovo je i odlična marketinška odluka za promovisanje biznisa. 

 Kako do brendiranih artikla za cijeli tim? 

Na stranici ris.ba ćete pronaći artikle koje možete brendirati logotipom vaše firme i tako biti prepoznatljivi i posebno istaknuti. Imajte na umu da u cijenu artikla nije uračunata štampa te da je minimalna količina za print 30 komada, dok je rok za isporuku nakon potvrde dizajna 20 – 25 dana. Ako željeni artikal niste pronašli na stranici, javite se na email: [email protected] te će vam ljubazno osoblje poslati ponudu za traženo.

Jedva čekamo vidjeti vaše kombinacije za planinarenje.
Vidimo se u prirodi! 

 

 * * * 
Foto: R&S Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci