Romantični filmovi koji vas vode na putovanje omiljenim svjetskim destinacijama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Romantični filmovi koji vas vode na putovanje omiljenim svjetskim destinacijama

BONJOUR.CLUB
11.11.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pariški caffe, vibrantne ulice Tokija, neodoljiva arhitektura i miks kultura u Londonu, impozantne povijesne građevine Rima… ukoliko i vi dijelite zaljubljenost prema ovim gradovima, onda će vas razveseliti činjenica da smo pronašli filmove u kojima su upravo oni bili kulisa za snimanje romantičnih ljubavnih priča. Zabavni, smiješni i s prekrasnim setom – sve su što nam treba za opušteno nedjeljno poslijepodne. Izaberite favorita u nastavku i krenite na filmsko putovanje diljem svijeta.

LOKACIJA: NEW YORK
FILMOVI: Kad je Harry upoznao Sally, Nešto za sjećanje
Prvi prijedlog zapravo je zabavna komedija koja donosi puno pitanja i odgovora o muško/ženskim odnosima, ali vas i upoznaje s nekim od najljepših lokacija u New Yorku. Film 'Nešto za sjećanje' vodi vas na jednu od prepoznatljivih njujorških lokacija - Empire State Building, a kroz priču o dvoje potpunih stranaca koji se zaljube, upoznat ćete i gastro scenu New Yorka, zanimljiva clubing mjesta, ali i arhitekturu grada.

afair1

LOKACIJA: PARIZ
FILMOVI: Amelie, Prije sumraka i Smiješno lice
Tri neodoljivo šarmantne ljubavne priče koje će vas inspirirati, nasmijati, pokazati nove strane ljubavi, ali i otkriti zašto Pariz nazivaju gradom svjetlosti, jednim od najromantičnijih mjesta na svijetu, kao i zašto je arhitektura, stil života i hrana u Parizu toliko godina tema pisanja brojnih magazina.

amelie

LOKACIJA: TOKIO
FILMOVI: Izgubljeni u prijevodu
Osim što se radnja filma odvija upravo na ulicama Tokija, gdje glavni lik Bob Harris dolazi kako bi snimio reklamu, ono što je svakako dodatan razlog zašto ga pogledati jeste činjenica da su za ovaj film i redateljica (Sofia Coppola) te glavni glumac (Bill Murray) bili nominirani za nagradu Oscar.

Lost in Translation

LOKACIJA: RIM
FILMOVI: Praznik u Rimu, Rimu s ljubavlju
Grad koji je zahvaljujući arhitekturi idealna kulisa za snimanje romantičnih filmova, a ove dvije filmske priče će vaše simpatije prema ovom vječnom gradu samo dodatno povećati.

romanholiday

 

LOKACIJA: MAROKO
FILMOVI: Casablanca
Film nagrađen s 3 Oscara, među kojima je i nagrada za najbolji film. I više nego dovoljno argumenata zašto biste već danas trebali pogledati ovaj film s Humphreyjem Bogartom i Ingrid Bergma.

casablanca

 

LOKACIJA: LONDON
FILMOVI: Zapravo ljubav, Ja u ljubav vjerujem
Oba filma potaknut će sjajno raspoloženje, ali vas i povesti u šetnju londonskim znamenitostima, parkovima, palačama, kao i trgovima ovog vibrantnog grada.

 

love

BONJOUR.CLUB , 11.11.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Podijeli:

Posljednje objavljeno