Ako volite film Kralj lavova, ovo su filmski naslovi koje također trebate pogledati

BONJOUR.CLUB
27.7.2019.

Ovih dana, svi pričaju o remakeu omiljene bajke iz Disney radionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča koja nas vodi u afričke savane i kroz avanture malenog Simbe, uz sjajnu glumačku ekipu i zanimljiv soundtrack, stavila je film Kralj lavova na 'to watch' listu odraslih, ali i djece.

">

Inspirirani toplim Disney pričama koje kroz svoje likove nose snažne poruke o ljubavi, prijateljstvu i zajedništvu, kreirali smo listu 11 filmova zasnovanih na bajkama koji će vas također inspirirati, nasmijati, vratiti u djetinjstvo i podsjetiti da su male stvari uistinu te koje nas čine radosnima. 

Alisa u zemlji čudesa 

Zabavan film koji prati doživljaje malene Alise koja pada niz zečju rupu u fantastični svijet naseljen osebujnim stvorenjima.

Pinocchio 

Drveni lutak kreće na uzbudljivo putovanje u želji da postane stvarni dječak. Koje su ga avanture pratile, otkrijte kroz ovaj film. 

Ljepotica i zvijer

Bajka koja govori o unutrašnjoj ljepoti, međusobnom prihvaćanju, prijateljstvu, kao i ljubavi.

Aladdin

Film koji vas vodi na putovanje na daleki Istok, donosi priču o siromašnom mladiću Aladinu, koji pronalazi čarobnu svjetiljku iz koje izlazi čarobni duh koji mu ispunjava tri želje, a jedna od njih je i da postane princ kako bi upoznao arapsku princezu Jasminu. Je li mu to i pošlo za rukom, otkrijte u filmu. 

Dumbo 

Priča o slonu koji je imao toliko velike uši da su mu se vukle po podu. Svi su mu se rugali, a on je pronašao način kako da ih pretvori u svoju posebnost. Film o prvom slonu koji leti itekako je dobar kandidat za vikend maraton. 

Pepeljuga

Omiljena bajka iz djetinjstva dobila je filmsku verziju koja podsjeća na važnost upornosti, truda, ljubaznosti i dobrote. 

Avanture medvjedića Winnie the Pooh

U jednoj šumi živi mnoštvo životinja, a među njima je i Winnie Pooh, šaljivi medvjedić kojemu je najveća poslastica med i čini sve da dođe do njega. Koje avanture ga prate kroz dan, otkrijte u ovom filmu.

Ratatouille

Jedna od zabavnijih filmova o hrani koji pokazuje da uvijek trebamo pomicati granice i timski raditi u ostvarenju svih ciljeva. Kako to izgleda kada miš postane masterchef, otkrijte uz Ratatouille.

UP

Preslatka ljubavna priča koja će vas instant raznježiti i potaknuti da se već danas odvažite na ostvarenje snova. 

Brave 

Uzbudljiva priča o suočavanju s tradicijom, ali i hrabrošću, prijateljstvu i obitelji.

Marry Poppins (returns)

Mjuzikl o magičnoj dadilji koja prolazi kroz niz avantura u jednoj londonskoj obitelji. 

BONJOUR.CLUB , 27.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno