Filmovi koji će u vama probuditi cozy jesensko raspoloženje - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Filmovi koji će u vama probuditi cozy jesensko raspoloženje

BONJOUR.CLUB
27.9.2019.

Dolazak jeseni ujedno je znak da je ovo godišnje doba tijekom kojeg ćemo uz zvuk kiše koja udara od prozor, toplu dekicu i domaće kekse, uz obitelj, ušuškani u dnevnom boravku, uživati u naslovima koji će unijeti zabavu u našu užurbanu svakodnevicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova sezona u kina donosi brojne naslove koji zvuče obećavajuće, no ovaj vikend rezervirali smo za kultne filmove čija se radnja odvija upravo u jesenskom periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga bude brojne uspomene i nostalgiju – od šetnji kroz žuto lišće preko posebnog osjećaja koje stvaraju lampice i napitci s cimetom u domu do povratka (školskim) obvezama. Ovi naslovi unijet će val inspiracije u vaš vikend i nasmijati vas. Uživajte! 

WHEN HARRY MEETS SALLY 

Romantična komedija koja daje odgovor na vječno pitanje – mogu li žena i muškarac biti prijatelji i što je ključno za stabilnu vezu?

">


HARRY POTTER (omiljeni nastavak) 

Povratak u školu, avanture troje najboljih prijatelja, nova poznanstva, nove ljubavi, malo čarolije i prekrasni krajolici – postoji li slađe društvo od ovih čarobnjaka?

MONA LISA SMILE 

Uz odlične ženske glumice - Julia Roberts, Ginnifer Goodwin, Kirsten Dunst, Maggie Gyllenhaal, Julia Stiles, ovaj film nosi i toplu priču o ženskom prijateljstvu, učenju, mentorstvu, podršci, timskom radu i naravno ljubavi. 

YOU'VE GOT MAIL 

Romantična komedija koja se vjerujem već našla na vašoj listi, no, uz prekrasne scene snimljene diljem New Yorka u jesenskom periodu, ovaj film ponovno će vas inspirirati na posjete knjižare, uživanje u toplim napitcima i odijevanje omiljene dolčevite. 

AUTUMN IN NEW YORK

Romantična drama koja donosi jednu posebnu ljubavnu priču između Willa (Richard Gere) koji ima 48 godina i Charlotte (Wionna Ryder) koja ima 22 i živi s bakom. 

BONJOUR.CLUB , 27.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno