Organizirate filmsku večer s prijateljicama? Ovih 5 klasika vrijedi pogledati. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Organizirate filmsku večer s prijateljicama? Ovih 5 klasika vrijedi pogledati.

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
15.6.2023.

Filmski klasici uvijek su dobra ideja za druženje s prijateljicama, bez obzira organizirate li ih u toplini svoga doma ili ste pak na odmoru na nekim mjestima pokraj mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kokice, hrskavi zalogajčići, čaša najdražeg napitka, opuštena atmosfera i ekipa omiljenih djevojaka znače samo jedno – zagarantiranu dvosatnu zabavu i smijeh do suza. Stoga, ako ste ovih dana odlučile rezervirati noćne sate za svoje dame, u nastavku donosimo 5 filmskih klasika koje vrijedi pogledati i da, fokusirali smo se na romantične komedije.


13 going on 30

Svi smo barem jednom poželjeli da smo nešto stariji, a ta želja ostvarila se trinaestogodišnjoj Jenni Rink koja se probudila u tijelu veoma uspješne tridesetogodišnjakinje. U potrazi za više informacija o svome životu Jenna odluči pronaći svog najboljeg prijatelja Matta koji je u djetinjstvu gajio simpatije prema njoj.

Pretty Woman

Vječni klasik koji jednostavno ne može dosaditi je film Pretty Woman u kojem glavne uloge imaju Julia Roberts (Vivian Ward) i Richard Gere (Edward Lewis). Naime, Vivian i Edward upoznaju se sasvim slučajno i žive potpuno različitim životima, no to ih ne sprječava da pronađu ljubav.


How To Lose A Guy In 10 Days

Još jedan romantični klasik s početka 2000-ih koji će vas nasmijati do suza, a koji uistinu vrijedi pogledati je How To Lose A Guy In 10 Days. Riječ je o ljubavnoj komediji gdje su mjesto glavnih uloga dobili Kate Hudson (Andie) i Matthew McConaughey (Ben), a koji nam otkriva nešto drugačiju ljubavnu priču.

The Proposal

The Proposal je romantična komedija iz 2009-e godine u kojoj Sandra Bullock utjelovljuje strogu šeficu Margaret koja se odluči vjenčati za svog nespretnog asistenta Andrewa (Ryan Reynolds).

27 dresses

Film 27 dresses je romantična komedija o mladoj djevojci Jane koja je čak 27 puta bila pomoćnica mladenkama na njihovim vjenčanjima odnosno djeveruša. No, kada joj se sestra zaruči za šefa u kojeg je Jane potajno zaljubljena, njen život se okreće naopačke. 


* * *
Naslovna fotografija: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno