Riječ urednice: 12. mjesec rezerviramo za magiju, zahvalnost i neke male (velike) rituale koji mijenjaju svijet  - Bonjo...

Riječ urednice: 12. mjesec rezerviramo za magiju, zahvalnost i neke male (velike) rituale koji mijenjaju svijet 

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
1.12.2021.

Ovaj članak napisan je tijekom Bonjour.ritrita na kojem smo u bajkovitoj, snježnoj, planinskoj atmosferi razgovarali o viziji Bonjour.ba u narednoj godini, svim bonjourastičnim projektima koje smo napravili i s blagim uzbuđenjem, maštali i planirali još jednu godinu prepunu lijepih priča zbog kojih i naše druženje traje tako dugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosna sam na sve ono što su dame iz Bonjour. uredništva ispričale kroz proteklih 11.mjeseci, ali i što ćemo kraj kalendarske godine završiti na jedan sasvim unikatan, inspirativan, autorski Bonjour.ba način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji neki poseban spokoj, sjaj i zajedništvo u čaroliji koja nastupa s početkom 12. mjeseca kada više nego ikada ranije razmišljamo o našim najmilijima i slavimo najljepše emocije.
Upravo će se kroz narednih 31 dan prisjetiti najljepših uspomena blagdana - od pripreme najukusnijih kolačića za koje ćemo recepte otkriti u blagdanskom Bonjour.cookbook do ideja za poklone koje ćemo kreirati uz artikle sjajnih domaćih brendova, jer je podržavanje bh. poduzetnica uvijek u modi. 

FEEL GOOD majicu pronaći ćete na policama dm prodavnica diljem BiH, a njenom kupovinom donirate 3 KM za podršku bh. poduzetnicama

Naša kolumnistica Suzana Nikić dat će vam inside trikove i ideje za dekoracije, a s Lanom Lekić ćemo razgovarati o zahvalnosti i kako ju prakticirati i u danima kada stvari ne izgledaju tako ružičasto. 
Otkrit ćemo vam najslađe adrese za zimu u gradu - od ideja gdje kušati najljepšu toplu čokoladu na planini, kako provesti snježni vikend do ideja za najukusniji brunch i skijanje. 
Saznat ćemo kako i dame diljem BiH uređuju svoj dom i jelku, pričat ćemo o važnosti planiranja, knjigama uz koje ćete dobiti potreban boost, ali i lekcijama koje nas je naučila 2021. godina.
Slavit ćemo činjenicu da smo svi CEO našeg života i da uz male navike možemo kreirati velike stvari. Podjednako pozdravljamo trenutke koje posvećujemo odmoru i punjenju baterija, ali i one kada odvažno kreiramo promjene, osnažujemo druge žene i pokrećemo razgovor. 

Naravno i ovaj mjesec vas očekuju beauty vodiči o njezi kože zimi, navikama i savjetima za njegu kose, ali i savjeti kako ostati stylish na minusima, gdje pronaći najslađe dodatke za temperature ispod minusa, kao i ideje za svečane blagdanske kombinacije, frizure i makeup. Vodit ćemo vas na šetnju kroz magično ukrašene bh. gradove, otkriti neodoljive destinacije u BiH i regiji, ali i pokazati zašto mi toliko volimo zimu.
S obzirom na to da ste upravo vi naša inspiracija, organizirali smo veeeeliko Bonjour.blagdansko darivanje kroz koje ćemo vam kroz 31 dan darovati artikle naših partnera koji će uljepšati vaš ormar, beauty rutinu, ali i dom. Igramo se i na Bonjour.ba Facebooku i Instagramu.

Idemo posljednji mjesec u ovoj, nešto drugačijoj kalendarskoj godini učiniti bonjourastičnim.
Veselimo se druženju i kreiranju virtualne magije. 

Do narednog puta,

 

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci