Riječ urednice: 6. mjesec rezerviramo za #Bonjourinthecity teme i pripreme za ljeto - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Riječ urednice: 6. mjesec rezerviramo za #Bonjourinthecity teme i pripreme za ljeto

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
1.6.2022.

Šesti mjesec period je kroz koji se poletno pripremamo za sve što donosi novo godišnje doba, ali i uživamo u sjajnoj energiji i toplom vremenu koje nam je donijelo proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je period kada maštamo o našim #getcarriedaway avanturama, pripremamo liste za putovanja, organiziramo naše dane, dom, terasu, ali i ormare i beauty rutinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zato ćemo vas uz SEAT Arona odvesti na jedno sasvim posebno putovanje kroz Hercegovinu, nastaviti otkrivati šarmantna, fotogenična mjesta u BiH, dijeliti neodoljive lokacije u regiji, ali i pokazati kroz #Bonjourinthecity zašto je tako sjajno biti turist u vlastitom gradu.
Otkrit ćemo vam omiljene lokacije bh. dama za ljetovanje, pričat ćemo i o skrivenim plažama na Jadranu koje nisu razvikane, ali i kreirati ultimativnu listu za spremanje kofera. 

Veselimo se i kroz našu novu rubriku Bonjour.body ugostiti sestre Budimir, Janku i Milicu s kojima ćemo pričati o zdravlju, tjelovježbi, ali i kako (p)ostati fit i osjećati se energično i ugodno u vlastitom tijelu.
Kroz rubriku vjenčanja, razgovarati ćemo s domaćim vizažistima o makeupu koji odgovara različitim stilovima, a fotografkinja Sanela Zukić otkrit će vam i omiljene bh. lokacije za sanjive fotografije.
Gošća Bonjour.values rubrike bit će Vesna Beganović te s nama podijeliti svoje savjete o financijama, a veselimo se i s vama podijeliti savjete i modne trikove kroz novo izdanje rubrike Bonjour.stilistica.

Podržati i unaprijediti rad bh. poduzetnica, osnažiti i slaviti žene koje u vrlo izazovnom vremenu kreiraju uspješne poslovne priče, cijevi su projekta #FEELGOODmajica, kojeg realiziramo u suradnji s kompanijom dm drogerie markt. Veselimo se i nastavku naše FEEL GOOD priče i predstaviti vam novo izdanje FEEL GOOD majice vol. 3, koju ćete sigurni smo, nositi s ponosom i uz nju kreirati nezaboravne uspomene.

Uz sve to, čeka nas bonjourastično druženje na Bonjour.ba Facebooku i Instagramu te razgovor o trendovima, ljepoti, interijerima, majčinstvu i produktivnosti.

 


Bonjour. screensaver za mobitel preuzmi ovdje

 


Čitamo se,
 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci