Riječ urednice: 10. mjesec rezervirat ćemo za razgovor o hrabrosti, trendovima, zdravlju i ljepoti življenja - Bonjour.b...

Riječ urednice: 10. mjesec rezervirat ćemo za razgovor o hrabrosti, trendovima, zdravlju i ljepoti življenja

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
1.10.2021.

Bonjour. :) U prošlom mjesecu započeli smo s našim #BackToCity pričama dajući inspiraciju za jesenske aktivnosti, proveli vas kroz osnove jesenske garderobe, ali i recepte domaćih food blogera koji razveseljavaju nepce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutra smo započinjali uz slojevitu kombinaciju koju nerijetko prati i pufnasta jakna, a završavali odjeveni u omiljenu majicu kratkih rukava, #FEELGOODmajica i traperice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kroz 10. mjesec otkrivat ćemo vam najslađe adrese u gradu za ispijanje toplih napitaka, uživanje u ukusnim čorbicama, vikend šetnje, a prateći preporuke čitatelja, dodat ćemo i rubriku posvećenu vremenu koje imamo tijekom pauze na poslu. Naime, otkrivat ćemo vam kreativne načine kako da svoju pauzu na poslu u gradu kojem živite iskoristite za punjenje baterije, ali i gourmet poslastice.

Svoju #FEELGOODmajica potražite u svim dm poslovnicama te njenom kupovinom donirate 3 KM za razvoj i edukaciju bh. poduzetnica


Ovo je mjesec kada, više nego ikada u godini, razgovaramo o ženskom zdravlju.
Vratit ćemo se osnovama i pisati o tome kako se pripremiti za pregled grudi, odgovoriti na česte nedoumice vezano za posjet doktoru i ginekologu, menstrualne tegobe, ali i razgovarati s fantastičnim ženama koje nas svojom ljubavlju prema životu, entuzijazmom, ali i smislom za humor, čak i nakon uspješno odigrane bitke s bolesti i dalje podsjećaju na ono esencijalno u svakodnevici.
Sa stručnjacima razgovarat ćemo i o mentalnom zdravlju, ali i koji su to mali rituali kroz koje ćemo više investirati u sebe te kako iste postaviti kao prioritet.

Naše druženje upotpunit ćemo i reportažama naših kolumnista. Suzana Nikić pisat će o jesenskom preuređenju doma, Kosta Miljković podijelit će s vama savjete o makeupu, a Stipe Filipović otkrit će vam koje su to nijanse u kosi koje će vas potaknuti na mali #hairmakeover. Lana Lekić, dama koju mnogi znaju po njenom profilu @mama_lana, govorit će o malim ritualima koji trebaju biti prioritet, a pripomažu našem (mentalnom) zdravlju.

Za vas smo pripremili i printable Bonjour.ba poster za zid koji će dodatno začiniti jesensko uređenje dnevnog boravka. Vrijeme doma upotpunit ćemo i našim preporukama za najslađe setove za čaj u potpisu bh.brendova, knjige i filmove, kao i najudobnije pidžame te papuče u kojima ćemo (vjerojatno) provesti dobar dio vikenda.

Ovaj mjesec slavimo i Svjetski dan paste te deserta, tako da vas očekuju i unikatne gourmet priče. Dodajte tome i preporuke cozy, planskih kuća za odmor, skrivene, no, iznimno lijepe destinacije u BiH te imate sve što vam treba za planiranje najljepšeg mjeseca!

Veselimo se s vama podijeliti i lekcije koje je Bonjour.uredništvo naučilo gledajući masterclass Anne Wintour, kao i koje su to dame koje nas iznova inspiriraju na društvenim mrežama kada je u pitanju stil.

Ovo je idealno vrijeme da sagledamo sve što smo napravili do sada, uživamo u svim blagodatima koje nosi 10.mjesec te se polako pripremamo za još jedan kalendarski kraj godine.
Vjerujemo da je i ova godina donijela mnogo toga lijepog, neočekivanog, na prvi pogled nepoznatog i strašnog, no, da već sada, obogaćeni novim lekcijama koristimo ovaj period za daljnji rast.
Bez brige, naša rubrika Bonjour.superwoman će vas inspirirati kako da posljednja tri mjeseca u godini iskoristite za planinarenje nekih malih, velikih odluka.

Želimo vam da vam 10. mjesec bude obogaćen malim, svakodnevnim sitnicama koje će potaknuti i vašu jesensku metamorfozu.
Jedva čekamo pokazati vam euforiju kreativnosti koju je službeni početak jeseni probudio u nama - koloristične, slojevite, osviještene i sanjive.
Do skora,
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno