Renovirate kuhinju? Na ovih 6 trendova biste trebali obratiti pozornost - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Renovirate kuhinju? Na ovih 6 trendova biste trebali obratiti pozornost

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
14.6.2017.

Ukoliko i vi strastveno pratite novosti iz svijeta dizajna, radujete se svakom novom artiklu koji se nađe na web adresi omiljenog vam dizajnera te redovito pregledavate ponudu i sniženja u IKEA trgovinama, onda ćete sigurno željeti znati koji su to trendovi koji će obilježiti još jednu godinu u svijetu kuhinja. Ono što će vas sigurno razveseliti jeste činjenica da su ovi trendovi već odavno dio naših kuhinja (mnogi od trendova su nas vratili na set Mad Men serije), a sada su dobili moderno osvježenje. Za dozu inspiracije u uređenju kuhinje, prelistajte dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#Kuhinjski šank obložen pločicama
Posebice kada dolazi u najpopularnijoj nijansi godine prema odabiru Pantone instituta.
Naša preporuka: oprezno s gornjom stranom šanka – budući da ne želite da noževi, posuđe ili nespretnost unište neku od pločica.

01


#Ormarići gdje ih najmanje očekujete
Tko kaže da donji dio vašeg šanka ne može postati skladište za omiljene uspomene s putovanja, knjige ili zanimljive figurice? Multifunkcionalnost i iskorištavanje prostora filozofija su koje se trebate pridržavati.

02

#'Skrivena pećnica'
Iako je posljednjih par godina naglasak bio na zanimljivom dizajnu i nijansama u kojima dolazi pećnica, ove godine, dizajneri naglasak stavljaju na pećnice koje se u potpunosti uklapaju u namještaj i svojim izgledom ne odaju dojam da stojite ispred nje.

03

#Mramor
Materijal koji i dalje obožavaju svi ljubitelji jednostavnosti i minimalizma.

04

#Topao kutak za obiteljska druženja
Otvorena kutija i moderno uređena blagovaonica ukomponirana u kuhinju, koja se odmiče od pravila stroge blagovaonice, omiljenoj prostoji u domu daje dodatnu toplinu i šarm.

05

#Drvo
Ljepota i jednostavnost drva razlog su zašto se sve više dizajnera u uređenju kuhinje vraća prirodi, a svakom prostoru instant daje luksuzni prizvuk.

06

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno