Bonjour.rođendan: Zajedno s GUMA M jednoj čitateljici darujemo novi Renault Captur na korištenje mjesec dana! 

BONJOUR.CLUB
16.4.2021.

Proljeće je. I znate onaj osjećaj kada je kofer za vikend spakiran, jutro je, zovete cure da im kažete da ste krenuli te da i vama ponesu 'coffee to go' i neku slasticu za put?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puštate playlistu uz koju ste zadnji put zajedno ludo plesale, pokupite cure i idete na ženski vikend, u obližnje mjesto koje je sasvim dovoljno daleko da se možete isključiti i uživati s curama, a sasvim dovoljno blizu da vam za njega nije potrebna putovnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E upravo taj osjećaj vam želimo pokloniti!
Istina, ne možemo za vas spakirati kofer, ni reći vašim curama da vam ponesu 'coffee to go', ali zato avanturu vožnje možemo! 


U suradnji s kompanijom GUMA M jednoj od vas darujemo novi Renault Captur na korištenje mjesec dana kako bi svaka vaša vožnja bila istinsko uživanje. Bez obzira jeste li se zaputile na ovo putovanje s curama, na posao, do trgovine ili onaj jednostavni joy ride koji nam je nekada tako prijeko potreban (mame koje imaju djecu kojima je vrtić zatvoren će shvatiti :). 

I pod uživanje mislimo na uživanje u vožnji novog Renault Captura, (model Captur TCe 130 INTENS za one koji inzistiraju) proizvedenog 2020. godine. Uz premium dizajn u zanimljivoj dvobojnoj karoseriji i feel koji ćete osjetiti već prvim paljenjem automobila, vaše vožnje u mjesec dana će dodatno obogatiti stavke poput navigacije na velikom, preglednom ekranu od čak 9,3 inča kao i automatska parkirna kočnica te automatsko zatamnjivanja unutarnjeg retrovizora. 

Iako ćete u Renaultu uživati u multimedijalnom sustavu na dodir koji podržava MP3, Bluetooth, USB i WiFi, ako ste pak ljubitelji puštanja glazbe s mobitela, možete voziti bez bojazni da ćete u pola vožnje ostati bez baterije na mobitelu, jer u Renaultu su se pobrinuli da u ovom modelu automobila imate i bežično punjenje mobilnog uređaja. Da, znamo, može li ovo auto biti imalo više cool? 
Može, činjenicom da je, unatoč tome da su u automobilskoj industriji većinski zaposlenici muškarci, u GUMA M je pak zaposleno više od 30 žena na raznim funkcijama od uprave, računovodstva, administracije, pravnih poslova, voditeljica servisa, prijemnica u servis, pa čak i prodavačica vozila. 

Uz to dodajemo kako smo posebno ponosni na suradnju s brendom Renault s obzirom na to da upravo oni, unutar auto industrije drže prvu poziciju u svijetu u omjeru žena na menadžerskom nivou. Dodajmo tome da su dvije, od ukupno deset osoba u upravnom odboru žene, točnije Mouna Sepehri, izvršna potpredsjednica upravnog odbora i Marie-Françoise Damesin, izvršna potpredsjednica ljudskih potencijala Renaulta i Renault-Nissan alijanse. 

Kako osvojiti Renault Captur na korištenje mjesec dana? 

Kako biste sudjelovali u ovom nagradnom natječaju potrebno je:

  1. Ispod ove objave na Facebooku ili Instagramu u jednoj riječi opisati Renault Captur i ukoliko želite,
  2. tagirajte svoju prijateljicu kako bi se i ona priključila natječaju te na kraju
  3. popunite ovaj Google Forms koji ćete naći i u objavi nagradne igre na Facebooku

I to je to! Zovite svoje cure da sudjeluju, jer ćemo nagraditi damu koja najkreativnije kroz naš Google Forms opiše zašto baš ona treba uživati u ovoj jedinstvenoj Renault Captur avanturi.

P.S. Jesmo li rekli da Renault dolazi s punim rezervoarom goriva? :)
Igramo se do 23.4.2021. u ponoć, pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje, a dobitnicu proglašavamo 26.4.2021. ispod objave nagradne igre na Facebooku i Instagramu
Sretno! :)

 

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

 

BONJOUR.CLUB , 16.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike