Ako ste uživali u Dalgona kavi, ove recepte sa TikToka ćete također htjeti isprobati

GOURMET
16.4.2020.

Sve popularnija aplikacija koja broji skoro 20 milijuna preuzimanja na Trgovini Play, ušuljala se i u naše domove tijekom kućne izolacije i postala još jedan način komunikacije kroz društvene mreže. Predviđena je za postavljanje kratkih videa korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što na ovoj aplikaciji možemo uživati u urnebesnim video zapisima koji su nalik na nekadašnje Musical.ly video zapise i svojevrsne Vinese, možete naučiti brojne kratke, zabavne i smiješne koreografije, ali i pronaći sjajne recepte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokaz za to je i Dalgona kava o kojoj smo nedavno pisali, a čiji je recept sa TikToka obišao cijeli svijet zahvaljujući okusu, načinu pripreme, ali i izgledu.
Današnji članak također posvećujemo praktičnim, brzim i slasnim receptima čije smo recepte otkrili pregledavajući videje na ovoj ultrapopularnoj aplikaciji.
Koji od njih ćete vi rado pripremiti?

NEŠTO DRUGAČIJI DORUČAK SA KRUMPIRIMA, JAJIMA I SIROM

Jedan od popularnijih videa na TikToku trenutno upravo je ovaj. Recept sa krumpirima u obliku cvijeta, jajima na oko i sirom ukrao je mnogo simpatija, a na videu ispod možete pogledati kako pripremiti ovaj neobični i zabavni doručak.

@aristern3

How to turn up your breakfast at home ##boredindoors##makesomefood##breakfasttime

♬ death bed (coffee for your head) - Powfu feat. beabadoobee

GALETTE OD KRUMPIRA

Hrskavo, brzo, ukusno i zabavno! Ovaj galette ne zahtjeva previše vašeg vremena niti sastojaka, a idealna je užina ili snack u kojemu ćete uživati vi, ali i vaši ukućani.

@cookingwithshereen

Keepin’ it Classy! ##fyp##foryoupage##foryourpage##reallifeathome##quarantine##tiktokfoodie##cooking##recipe##hashbrowns##brunch##foodies

♬ original sound - cookingwithshereen

SUPERBRZI DESERT S OREO KEKSOM

Ovaj nevjerojatno lagan i brz recept traži od vas dva sastojka, manje od dvije minute pripreme, a ujedno je i superukusan.

@eitan

Watch “Quarantined Qooking” On Instagram -> @EITAN ##lifeathome##coronavirus##coronatime##cooking##recipe##quarantined##oreos##cake##mugcake##food##yum

♬ original sound - eitan

***

Naslovna fotografija: unsplash.com
Tekst: Marija Perić 

GOURMET , 16.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

unsplash.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno