Ratan u interijeru: Otkrijte zašto je ovaj materijal postao sve prisutniji u uređenju doma

INTERIJERI
18.2.2020.

Boho i minimalistički interijeri pronašli su svoj novi omiljeni materijal koji je izuzetno svestran i prilagodljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričamo o ratanu koji je svoj put našao do raznog namještaja uključujući ljuljačke, taburee, lončanice, stolove, stolice, pa čak i lustere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je pleteni namještaj izrađen od ovog materijala idealan za unošenje cozy osjećaja u vaš dom obzirom da se istovremeno ističe u vašem prostoru, ali i surađuje s ostalim materijalima i teksturama u jednoj cijelovitoj interijer priči.

Šarm ratana su prepoznali i neki od vaših omiljenih cafea koji su ovaj materijal uključili u uređenje kroz lustere ili čak stolice, što dokazuje njegovu svestranost i način na koji se prilagođava raznim tipovima uređenja i stilovima.

Pored toga, upravo ratan može svoju funkciju pronaći u apsolutno svakoj prostoriji, od ormara za vašu sobu preko kabineta u vašem dnevnom boravku pa sve do stalaže u vašoj kupaonici. Prirodni materijali provjeren su trik kako zadržati eleganciju i prozračnost u domu, koju ćete željeti zadržati cijele godine. On daje rustikalan, no, istovremeno chic prizvuk, neovisno dolazi li u formi košare, stolice ili lustera. Lijepo će se uklopiti u minimalističke, rustikalne i domove uređene u boho stilu.

Kako i vi možete uključiti namještaj od ratana u uređenje svog interijera inspirirajte se kroz fotografije u nastavku.

INTERIJERI , 18.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno