Pronašli smo 3 prirodna proizvoda u potpisu bh.brenda idealna za proljetno čišćenje kože

BEAUTY SAVJETI
12.6.2020.

Znate one dane kad kiša ne prestaje da pada, a ne uspijeva napuniti riječna korita? Kad se takvo nešto desi, često se zna reći da je zemlja žedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što zemlja žudi za svježinom i pročišćenjem, tako isto žudi i naša koža. Priroda je zaista najbolja učiteljica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je sada pravi trenutak da se potpuno “resetujemo“ i da iz svoje kože izbacimo sve nečistoće. 


U trenutku kada ne možemo dozvoliti sebi luksuz da pretjerano ekperimentišemo, potrebno je okrenuti se sigurnim, pouzdanim i provjereno ljekovitim preparatima, kako bismo što efikasnije obavile temeljito i učinkovito proljetno čišćenje kože te iz svih njenih pora istjerale i najmanje ostatke zime, niskih temperatura, ali i tragova boravka u zatvorenim prostorijama. 

Sigurno i efikasno riješenje i vaj put možete pronaći u proizvodima bh.brenda prirodne kozmetike Prirodna kozmetika Gloria koji za vašu kožu ima luksuzna rješenja. 

Za početak, najbolje bi bilo da odaberete tretman pilingom za lice.
On će nježno, ali odlučno, očistiti i osvježiti vaše lice te iz njega ukloniti nakupljene mrtve stanice i sve površinske nečistoće. Međutim, ne zaboravite i zemlja je žedna korisnih minerala, pa tako i vaša koža. 

Zato ne bi bilo loše da nježni piling dopunite jednim dubinskim tretmanom koji će vam pružiti protuupalna maska za lice
Zelena glina, lavanda i aloe vera, uz ljubav i predanost s kojima Gloria pravi svoje proizvode, glavni su sastojci ove ljekovite maske, koja će očistiti, nahraniti i omekšati vašu kožu. 

Piling i maska će biti dovoljni za lice, ali, ljeto samo što nije stiglo, a naše tijelo nestrpljivo čeka dan da bude okupano sunčevim zrakama. 

Zbog toga je trenutak idealan da i svoje tijelo počnete pripremati za nove sunčane izazove. U tome će vam najbolji saveznik biti Glorijin šećerni piling za tijelo. On će, uz neodoljiv miris narandže, obnoviti stanice vaše kože, učiniti je svježom i spremnom za novi ciklus regeneracije, a vi ćete se osjećati kao da ste upravo stigli s luksuznog spa tretmana. Nježna i slatka, kao nikad do tad.

Na adresi prirodna.com možete obaviti sigurnu kupovinu ovih proizvoda, uz mnoge druge brižno pripravljene eliksire i meleme iz čarobne riznice Prirodne kozmetike Gloria. Ako ste poklonice tradicionalne kupovine, onda prošetajte do najbliže apoteke, CM ili DM trgovine i potražite darove prirode koji se kriju na policama u neodoljivim Gloria pakovanjima.
Došlo je vrijeme da svojoj koži prigušite ljekovite i čiste sastojke iz prirode te osjetite kako kroz vaše tijelo teče snažna i moćna rijeka životne energije i radosti, koja pred sobom nosi sve prepreke i brane.

BEAUTY SAVJETI , 12.6.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike