Što nositi na proljetno vjenčanje? Izdvojili smo 10 haljina koje su odličan odgovor. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Što nositi na proljetno vjenčanje? Izdvojili smo 10 haljina koje su odličan odgovor.

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
30.3.2023.

Upečatljive boje ili klasici poput crne male haljine s kojom nas je šezdesetih godina prošlog stoljeća upoznala Coco Chanel jedan su on najefikasnijih odgovora na modne dileme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako i ove godine uz živopisne uzorke, one bezvremenske i haljine koje nose trendovsku notu obilježile su kolekcije mnogima omiljenih high street brendova. Za ljubiteljice elegantnih statement komada koje će moći nositi i tijekom nadolazećih sezona ZARA, Massimo Dutti i Mango kreirali su haljine jednostavnog kroja za dame sa sofisticiranim stilom. Dok za djevojke koje se vole igrati s bojama pronašli smo modele nešto drugačijih nijansi koje će osvježiti vaše izdanje.

S obzirom da nam se bliži raskošna sezona svečanih događaja i romantičnih vjenčanja zavirili smo u aktualnu ponudu high street trgovina i odabrali 10 haljina za svaki stil. Stoga, ako u svom kalendaru imate zabilježen svečani događaj kroz sljedeće dane, možda biste trebale dati šansu upravo ovim haljinama.


ZARA 69,95 KM

Massimo Dutti 369 KM

Massimo Dutti 249 KM

Massimo Dutti 399 KM

Massimo Dutti 399 KM

Mango 119 KM

Mango 159 KM

Mango 179 KM

Mango 139 KM

Mango 199 KM

* * *
Naslovna fotografija: @martalozanop

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno