Trebate ideju za lagan proljetni makeup? Slavni vizažist stavlja naglasak na rumenilo. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Trebate ideju za lagan proljetni makeup? Slavni vizažist stavlja naglasak na rumenilo.

Tekst:

Arijana Bošnjak

MAKEUP
31.3.2024.

S proljećem sve nekako postaje lagano i lepršavo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Počinjemo s laganijim odjevnim komadima, obućom, a zatim i s laganijim makeup lookovima. Baš kao i slojevi odjeće, tako i slojevi makeupu postaju tanji i prozračniji, a boje prate nijanse koje nas okružuju ove sezone.

Ipak, iako se već s početkom proljeća priroda budi u vibrantnim tonovima, ponekada tražimo nešto laganije nijanse za makeup look, koji će ljepše pratiti neke kombinacije u jarkim bojama. Ako tražite inspiraciju za proljetni makeup look, mi smo izdvojili nekoliko onih koje je kreirao slavni vizažist Patrick Ta.

 Bez obzira radi li se o nešto „težem“ večernjem izgledu ili laganim dnevnim tonovima na licu, Patrick je poznat po tome da će posebno naglasiti jagodice. Tehnika naglašavanja jagodica rumenilom, savršeno će se uklopiti s proljetnim outfitima, jer će licu dati svježinu i mladenački izgled.


Foto: @patrickta

Foto: @patricktaBez obzira koliko bila nježna ili naglašena, topla nijansa breskve odgovara većini tonova kože i idealno se spaja s plavim pramenovima kose. Jednako dobro odgovara i brinetama i ženama s bakrenim tonovima u kosi, a u to se i sami možete uvjeriti na primjerima koje donosimo.


Rumenilo za savršen proljetni makeup look

 

* * *
Naslovna fotografija: @patrickta

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno