Profinjene manikure s biserima koje jedva čekamo isprobati

BEAUTY SAVJETI
14.10.2019.

Jedan od decentnijih, a opet tako posebnih načina za naglašavanje našeg looka, upravo je odabir manikure koja na suptilan način pokazuje naše stilske afinitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona ističe naše omiljene favorite kada su u pitanju boje, ali i ukrasi, a sa svakom novom sezonom potiče nas na eksperimentiranje i dodavanje novih tubica na našu policu, kao i poigravanje s tehnikama koje do sada nisu bili dio naše rutine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među zavodljivije trendove ove sezone upisala se manikura s biserima. Nakon sveopće prisutnosti bisera na ukrasima za kosu, odjeći i modnim dodacima, našli su put i do naših noktiju te poslali novi predmet želja brojnih dama.U nail salonima možete se poigrati s nekoliko varijanti laka za nokte te bisera. Bisere možete dodati na nude manikuru, njima ukrasiti tek jedan nokat na prstima ruke ili obrnutu francusku manikuru kreirati upravo uz ove elegantne perle.
Ako se odlučite sami okušati u kreiranju manikure, birajte biserne perle koje su s jedne strane ravne, budući da će to olakšati njihovo apliciranje na nokte. Birajte manje perlice i aplicirajte ih uz pomoć olovke za nokte te prozirnog laka. Olovku umočite u lak kako bi se perla zalijepila i onda aplicirajte na nokat. Bijela olovka možda ostavi bijeli trag na perlama, no, njega možete lako obrisati.Nekoliko dodatnih ideja za neodoljive manikure s biserima, izdvajamo u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nimmo Beauty (@nimmo.beauty) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bellacures (@bellacures) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mabel Neumann (@lady_mabelicious) on

BEAUTY SAVJETI , 14.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com, instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno