Zabavni produženi vikend u CineStar kinima diljem BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zabavni produženi vikend u CineStar kinima diljem BiH

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
7.10.2022.

Početkom svake godine, mnogi pregledavaju kalendare kako bi planirali godišnji odmor ili produžene vikende. Jedan takav, produženi vikend, održat će se od 13. do 16. 10. u svim CineStar kinima diljem Bosne i Hercegovine, a za ljubitelje kina i filmova bit će kao pravi praznik jer je cijena ulaznice samo 4 KM!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Protekle dvije godine, više smo vremena provodili unutra, stavljajući u drugi plan da smo društvena bića i da je odlazak u kino dio života, dio kulture i zabave, a uzbuđenje i veselje zbog izlaska zamijenili smo boraveći ispred malih ekrana. Filmovi su bolji na velikom platnu, kao i svečani osjećaj iščekivanja novog naslova i činjenica da sve te emocije koje proživljavamo i dijelimo zajedno. Čak je i okus kokica i nachosa drugačiji kad ih grickate u kinu, napeto očekujući sljedeću scenu.

 

Foto: Pexels.com 


 
Zato ne treba propustiti savršenu priliku za kino izlazak u sklopu CineStarovog produženog vikenda – filmovi koje izdvajamo su: “Dobra kuća” sa Sigourney Weaver u glavnoj ulozi, triler “Pad”, krimi komedija sa Margot Robbie i Christianom Baleom “Amsterdam”, novi nastavak horora “Noć vještica: Kraj”, horor “Osmijeh” za kojeg kažu da će postati klasik, kao i komedija “Karta za raj” s Julijom Roberts i Georgeom Clooneyem, “Ne brini draga” s Harryjem Stylesom, domaći spektakl “Illyricvm” te animirani filmovi “Put oko svijeta za 80 dana” i “Otpisanci”. 

 

'Amsterdam'

'Ne brini draga' 

'Pad' 


 
Nadolazeća akcija vrijedi za sva CineStar kina u BiH, dok se dodatak za 4DX projekcije nadoplaćuje.
Kino je mjesto gdje smo zajedno, a zvuk i slika su neusporedivi s bilo kojom drugom tehnologijom prikazivanja filma - ako ste zaboravili o kakvoj čaroliji se radi, ovo je savršena prilika da se podsjetite. 


 

'Otpisanci' 

'Put oko svijeta' 

 

Kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina ili online na cinestarcinemas.ba

* * * 
Naslovna fotografija: CineStar Promo 

Povezani članci

Najpopularniji članci