Ove godine savršen brončani ten postižemo uz pomoć 4 nova proizvoda za sunčanje koja su stigla na police bh. drogerija -...

Ove godine savršen brončani ten postižemo uz pomoć 4 nova proizvoda za sunčanje koja su stigla na police bh. drogerija

Tekst:

Bonjour.ba/PR

ZDRAVLJE I NJEGA
28.5.2020.

Obzirom da se već polako približavamo i službenom početku ljeta, nestrpljivo iščekujemo druženja na plažama uz zvuk valova u pozadini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz planiranje posjeta moru, lokalnim kupalištima i jezerima, polako kreiramo i listu svih proizvoda koji će nam biti potrebni na sunčanoj plaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz omiljeni badić i osvježavajući napitak, za potpuni, bezbrižni užitak, ponijet ćemo i pomno odabrane proizvode za sunčanje koji će dati onaj željeni brončani, preplanuli ten. 


Naime, ranije su proizvodi za sunčanje nerijetko ostavljali bijele tragove, a kremaste teksture su se dugo upijale u kožu. Danas su beauty brendovi spajajući najnovije tehnologije i posebno birane sastojke kreirali linije za sunčanje koje donose inovativne formule koje hidratiziraju i postaju savršen odgovor kad je u pitanju ubrzano tamnjenje na plaži.

Olival, brend originalne, kvalitetne prirodne kozmetike iz Hrvatske, namjenjen za svaki tip kože, namjenu i potrebu, kreirao je prirodnu liniju proizvoda za ubrzano tamnjenje SUPER Mrkva, koji umjereno štite i lagano nijansiraju kožu prirodnim pigmentima. Obogaćeni su uljima koja njeguju i hrane kožu te ugodno mirišu.

SUPER Mrkva – prirodna linija Olival proizvoda za ubrzano tamnjenje obogaćena karotenom i prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha


U ovo liniji beta karoten kombiniran je s najboljim uljima masline, kakaovca i oraha.
Maslinovo ulje je prepoznatljiv sastojak Olival proizvoda, a naša koža ga posebice voli budući da hrani kožu, ali i djeluje antioksidativno. Visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja dobivenih postupkom hladnog prešanja. Kakao maslac koristi se za izradu čokolade, a važan je u njezi kože budući da hidratizira i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljuski oraha i dodatno će nahraniti kožu. Svi ovi sastojci pomažu u „izvlačenju“ melanina na površinu kože te tako ubrzavaju proces tamnjenja, dajući koži pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu. Koji su proizvodi dio ove linije, otkrijte u nastavku. 

SUPER Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite

Obogaćen je prirodnim pigmentom mrkve, beta karotenom koji štiti i njeguje kožu. Ne sadrži smeđi pigment nego samo prirodnu boju mrkve (beta karoten). Sadrži i kompleks prirodnih ulja koji sprječavaju isušivanje kože. Prije korištenja, preporučuje se nanošenje mlijeka ili ulja sa zaštitom od sunca.

SUPER Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10

Lagano tonirani pekmez za preplanulu brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje, umjereno štiti kožu od UVA i UVB zraka.

SUPER Mrkva suho ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje za ubrzano tamnjenje obogaćeno je prirodnim pigmentom mrkve i beta karotenom. Lako se upija, štiti i njeguje kožu te ju ostavlja bez masnih tragova.

SUPER Mrkva zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože i potiče ubrzano tamnjenje. Obogaćeno je zrncima zlatnog sjaja koje se presijavaju na suncu i suptilno naglašavaju preplanulost kože, kao i uljima koji obnavljaju i njeguju kožu bez osjećaja mašćenja. Njegova dodatna prednost je i ta da se jednostavno aplicira na kožu.

***

Svi ovi proizvodi namijenjeni su damama koje već imaju podlogu od sunčanja, nisu osjetljive na sunce ili će proizvode koristiti za nijansiranje kože i večernji izlazak.
Super MRKVA liniju naći ćete na policama dm Drogerie Markt trgovina, kao i online u sklopu Olival web shopa.
Više detalja o proizvodima kao i novitete Olival brenda, možete pratiti i na njihovom službenom Instagram profilu, gdje redovno dijele edukativne savjete o njezi kože, kao i detalje o sastojcima koje ćete pronaći u njihovim, pažljivo osmišljenim formulama.

Povezani članci

Najpopularniji članci