Donosimo atmosferu sa 1. Mom Eventa koji organizira Prirodna kozmetika Gloria - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo atmosferu sa 1. Mom Eventa koji organizira Prirodna kozmetika Gloria

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MAME RULZ
25.5.2022.

Zbog brige o najmlađim hercegovački brend Prirodna kozmetika Gloria organizovao je 1. Mom event u Mostaru povodom rebrendiranja baby linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mame su u ugodnoj atmosferi imale priliku razgovarati sa stručnjacima - dr. Jerkom Brzicom, specijalistom pedijatrije i Rusmirom Arapović, laktacijskom savjetnicom u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar o važnosti tretiranja dječje kože prirodnom kozmetikom. Prirodna kozmetika Gloria je za sve učesnice događaja pripremila prigodne poklone, te tako ih obradovala odličnim proizvodima. 
„Koža je najveći organ i treba se posebno njegovati i tretirati. Dječja koža je posebno osjetljiva u prvim danima života. Koža u tom periodu brzo upija i gubi vodu, podložna je iritiacijama, posebno pelenska regija i zato je važna uloga preparata koji se koriste od samog rođenja djeteta. Prilikom odabira preparata važno je voditi računa da li je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka. Linija baby proizvoda Prirodne kozmetike Glorije kreirana je na poseban način i upravo je namijenjena osjetljivoj koži djece.", poručili su iz Prirodne kozmetike Gloria. 

Nove proizvode iz baby linije Prirodne kozmetike Gloria ćete moći uskoro pronaći na policama.


* * *
Naslovna fotografija: Prirodna kozmetika Gloria PR

Povezani članci

Najpopularniji članci