Raznježila nas je simpatična gesta princeze Charlotte na sahrani kraljice Elizabete II - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Raznježila nas je simpatična gesta princeze Charlotte na sahrani kraljice Elizabete II

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
20.9.2022.

Kraljica Elizabeta II je preminula 8.9.2022. i od tada cijeli svijet prati kraljevsku porodicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Jučer je održana i sahrana kraljice Elizabete, kojoj su poštovanje pokazali mnogi. Kao i uvijek veliku pažnju je ukrala kraljevska porodica pa i ono šta je svako od njih nosio. Navikli smo da Kate i Meghan svojim kombinacijama često odaju počast princezi Diani, a ovaj put pažnju je ukrala simpatična gesta princeze Charlotte.

 

 

Naime, princeza Charlotte je bila i najmlađi član monarhije na sahrani kraljice. Ispoštovala je dress code namijenjen za ovakve situacije pa je čak nosila i crni šešir. Međutim, mali detalj je ono što nas je privuklo. Riječ je o brošu koji je nosila, u obliku konjske potkovice, što je jasan znak poštovanja i sjećanja na kraljicu. Ako ste barem malo pratili kraljevsku porodicu i kraljicu Elizabetu onda znate da je bila strastveni zaljubljenik u konje, tako da je ova gesta posebno raznježila mnoge. Neki izvori navode da je upravo taj broš princezi Charlotte poklonila kraljica Elizabeta. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @bazaaraustralia
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno