Pridružite nam se u #MyFactor putovanju i otkrijte svoju jedinstvenu ljepotu

MAKEUP
5.9.2017.

Kroz #MyFactor video s našim blogericama, Miom, Ernom i Taidom smo otkrili što je njihov faktor i ono što ih čini posebnom, a sada je vrijeme da i vi otkrijete svoj faktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Max Factor tim je ove godine prihvatio odgovoran zadatak da svakoj ženi pomogne pronaći svoj jedinstveni faktor koji će uz pomoć make-upa istaknuti i ponosno pokazati svijetu.

„Mnogi smatraju da je make-up tu kako bismo se sakrili. Uklonili svoje nedostatke i pretvarali se da smo netko drugi. Svaka osoba na svijetu ima svoj faktor. Ono što ju čini posebnijom od svih ostalih. Mi volimo posebnost. Volimo svaki vaš faktor.“, poručuju iz Max Factora povodom službenog početka #MyFactor kampanje koja traje do kraja godine i tijekom koje su za sve one koji vjeruju da svaku ženu krasi jedinstvena ljepota, u dm poslovnicama širom BiH pripremili posebne ponude. Naime, od sutra, 06.09.2017. godine, određene Max Factor proizvode možete pronaći po jedinstvenoj ponudi sniženja u svim dm poslovnicama.

Za kampanju #MyFactor blogerica Mia Kozo je otkrila kako je uvijek smatrala da ima naglašene obraze i maleno lice, no danas uživa u njegovoj ljepoti i upravo svoje lice smatra svojim posebnim faktorom.

modamo my factor vizuali mia

mia online proizvodi 2

">

Komentari koji su išli protiv njenog samopouzdanja i ne tako pune usne su ono što je Erna Saljević istaknula u kampanji #MyFactor priznavši da ranije nije ni bila svjesna koliko su joj usne lijepe kada se razvuku u osmijeh, koji je istaknula kao svoj faktor.

modamo my factor vizuali erna

erna online proizvodi2

">

Blogerica Taida Nazraić je priznala kako je prije ponekad priželjkivala plave oči, a danas uživa u svojim prekrasnim zelenim očima kroz koje otkriva dobrotu u ljudima.

modamo my factor vizuali taida

taida online proizvodi2

">

Sigurni smo da i vi imate svoj faktor i pozivamo vas da nam ga otkrijete tako što ćete svoju beauty fotografiju objaviti na društvenim mrežama uz hastag #MyFactor, a time dobiti i priliku da upravo na vašu adresu stigne bogati paket koji uključuje Max Factor bestseller proizvode: Lasting performance puder, Colour Elixir ruž, Creme Puff i Pan Stik. Nagrađujemo dvije dame s najkreativnijom fotografijom, a igramo se do 10.9.2017.

Sretno i jedva čekamo vidjeti vaš faktor!

">

Produkcija: BONJOUR.ba

Modeli: Mia Kozo, Erna Saljević i Taida Nazraić

Make-up: Aida Mahmutović za Max Factor

Frizura: Ogledalce

Fotografkinja: Aida Redžepagić

Asistentica fotografkinje: Emina Smaka

Video: Emir Džanan

MAKEUP , 5.9.2017.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Aida Redžepagić

Podijeli:

Posljednje objavljeno