Preslatke jaknice za pse u potpisu bh.branda MAZA - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Preslatke jaknice za pse u potpisu bh.branda MAZA

Tekst:

Bonjour.ba

STILSKI SAVJETI
15.1.2017.

Nakon tri godine postojanja brand MAZA, na čijem čelu stoji dizajnerka Milica Savić, predstavlja svoju novu kolekciju.,,Brand je nastao iz ljubavi prema mojoj najboljoj prijateljici, mopsici Mazi i mojoj želji i potrebi da ju zaštitim od hladnoće, kiše, blata i ostalih vremenskih neprilika.' – otkrila je Milica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedoci smo da je moda 21. vijeka moda koja krši dosadašnja pravila i razbija predrasude. Moda 21. vijeka dopušta pojedincu da se izrazi na samo njemu specifičan način, dopušta svakom čovjeku da razvija vlastite ideje i viđenje mode i omogućava mu da te ideje sprovede i u praksi. Shodno toj vrsti današnjih trendova i načinu razmišljanja sve više ljudi počinje da brine o stilu i oblačenju svojih kućnih ljubimaca. A da ne bismo zaostajali za svjetskim trendovima pobrinut će se Milica i Maza.

maza pse ljubimci 2

,,Maza i moj odnos s njom, te odnos mojih klijenata prema njihovim četvoronožnim prijateljima su moja stalna inspiracija, koja rezultira nastajanjem unikatnih jaknica za sve njih. Međutim, ova kolekcija je prvenstveno odraz moga stila. Napravila sam komade koji su mini verzija jakni koje bih ja nosila ili preporučila svojim prijateljima da obuku i jako sam ponosna na svaki komad koji se nalazi u ovoj kolekciji.''
Kolekcija se od prethodnih razlikuje po koloritu i detaljima koji prate aktuelne modne trendove.

maza pse ljubimci 3

,,MAZA'' predstavlja pet pomno osmišljenih odjevnih komada koji osim estetske imaju i visoku praktičnu funkciju. Jaknice je moguće poručiti u standardnim veličinama, te po mjerama vaših ljubimaca.

maza pse ljubimci 4

maza pse ljubimci 5

maza pse ljubimci 6

Photo: Aleksandar Arsenović 
Model: Milena Tunguz i Maza 
Make up and style: Kosta Milljković
Odjeća za pse: Milica Savić/Maza

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno