Na bh. police su stigli novi, omiljeni kolačići koje smo jedva čekali isprobati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Na bh. police su stigli novi, omiljeni kolačići koje smo jedva čekali isprobati

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
7.5.2021.

Hrskavi, čokoladni, bogate arome –kolačići koji nas neodoljivo podsjećaju na one kakve bi pripremala i naša baka, poslastica su uz koju podjednako uživamo uz jutarnju kavu, nakon duuugog dana na poslu, ali i kao dio blagdanske trpeze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo smo na policama bh. dućana nedavno pronašli ove omiljene kolačiće u novom ruhu i osvojili su nas već na prvi zalogaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban trenutak začinio je prhki kolačić, koji se doslovce topi u ustima i vodi na putovanje na obiteljska druženja uz kreme bogate kakao prahom, mlijekom i lješnjacima. Kraševi majstori slastica kreirali su još jednu poslasticu koja će vjerujemo biti dio brojnih "malih" velikih događaja u budućnosti.


UPOZNAJTE PREKRAŠNE KOLAČIĆE!

Teško je ne primijetiti PreKrašne kolačiće na polici. Pakiranje koje svojim ilustracijama savršeno evocira trenutak samo za nas, istovremeno poziva na istraživanje i kušanje slastičarskih receptura koje se kriju unutra.

Ono što će posebice oduševiti sve ljubitelje hrskavih kolačića, upravo je činjenica da PreKrašni kolačići dolaze u čak osam okusa, među kojima se nalaze i posebne voćne recepture.
Punjenje od višnje idealno je za ljubitelje slatko-kiselih okusa, dok će mekani kolačići od integralnog brašna i sljubljeni s punjenjem od jabuke biti vaš SOS kada vam u goste dođe dečkova mama ili baka. Sigurni smo da će oduševiti svačije nepce.

Istinske gurmane oduševit će kolačić s limunom koji donosi zabavan miks aroma i okusa, a naravno svi čokoljupci uživat će u nekoliko čokoladnih varijanti.

Imamo i sjajnu vijest za sve one koji svoje jutro započinju uz slasne biskvite jer će vas PreKrašni kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom napuniti pozitivom već od ranog jutra, ali i dati dodatnu dozu energije prije važnog poslovnog sastanka ili tijekom piknika u parku.
I bez obzira u čijem društvu budete kušali ove PreKrašne kolačiće, uživajte u svakom zalogaju bogatih okusa i aroma te malom ritualu punjenja baterija i gourmet avanturi.***
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci