Poznate dame na promociji branda Love Chloe Eau Intense - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Poznate dame na promociji branda Love Chloe Eau Intense

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
12.11.2011.

Everet predstavio intenzivijinu varijantu obožavanog parfema   Jučer je u Sarajevu, održana promocija luksuznog branda Love Chloe Eau Intense u parfumeriji Čarolija, koju možete pronaći u Ulici Titovoj 29. Važnost i kvalitetu koji stoje iza ovog branda, prepoznali su mnogi posjetitelji, kao i mediji koji su se pojavili na promociji. Između ostalih bili su tu i bh. fotografkinja i Modamo.info kolumnistica Vanja Lisac, zatim Emina Ganić te Lela Laković.Na promociji je na naše iznenađenje, ali baš kako i dolikuje čaroliji, sudjelovao i mađioničar, koji je uz razne trikove animirao posjetitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja Love Chloe Eau Intense branda je obogatiti miris kako bi bio što intenzivniji, bez narušavanja originalne prepoznatljivosti koji ima Love Chloe. 
Kombinacija ovih mirisa, podsjeća na kultne kozmetike koja je bila poznata pedesetih godina, prošloga stoljeća, a mirisi koji prevladavaju su mješavina heliotropiuma, irisa, i svježeg cvijeća. Osmislili su ga Louise Turneri i Nathalie Cetto Gracia.

Zanimljivo je da je predstavljena i nova strana praškastih mirisa. Vjerojatno vam se svima dogodilo da stavite parfem kojeg za par sati više ne osjetite. To nije slučaj sa Love Chloe Eau Intense jer on ostavlja dugotrajan senzualan miris koji se postupno širi i rezonira na koži, što smo i saznali na promociji, a kako je ona izgledala saznajte klikom na našu galeriju.

PreviousNext

Tekst i foto: Monika Šimunac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno