Što su poznate dame odjenule na crveni tepih glamuroznog Cannes Film Festivala? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Što su poznate dame odjenule na crveni tepih glamuroznog Cannes Film Festivala?

Tekst:

Marija Perić

MODNE VIJESTI
20.5.2022.

Brojne poznate dame crvene tepihe Hollywooda ovaj put su zamijenile onim u Francuskoj, točnije u Cannesu, koji će od 17.5. do 28.5. biti središte filma i glamuroznih zbivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako ćemo kroz ovih dvanaest dana Festivala poznate dame vidjeti u jedinstvenim, elegantnim i poletnim, kao i haute couture izdanjima koji kradu poglede. Već u prvim danima posebnu pozornost ukrale su članice žirija Rebecca Hall i Deepika Padukone u svojim upečatljivim i statement izdanjima.    

 Iako Cannes Film Festival traje tek nekoliko večeri, već smo imali priliku vidjeti brojne zvijezde poput Anne Hathaway i Katherine Langford koje su birale kreacije sa posebnim naglaskom na šlep i upečatljive mašne natrag.

 Julia Roberts je birala nešto drugačije - crni kombinezon za crveni tepih, a možemo primijetiti i mnoštvo tila i perja što je unikatna uvertira u sve modne priče koje nas očekuju i do kraja Cannes Film Festivala. Dakako, veselimo se i pratiti visokokvalitetne filmove i sedmu umjetnost koja se na jedinstven način slavi na ovom festivalu već 75 godina. Dok iščekujemo više vijesti i izdanja zvijezda, dosadašnje lookove sa crvenog tepiha istražite u nastavku.  

 

***
Naslovna fotografija: @voguefrance

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno