7 praktičnih savjeta za reorganizaciju ormara

INTERIJERI
21.3.2020.

Slobodno vrijeme koje je nastalo kroz #OstaniKući, dobivamo i sjajnu priliku da se bacimo na veliku misiju pod nazivom: reorganizacija ormara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je ovo vrijeme idealno za redizajn jer svakako trebate zamijeniti vašu zimsku i proljetnu garderobu, napokon možete izdvojiti sve stvari koje više ne trebate i ne nosite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga, imate dovoljno vremena da napokon organizirate svu odjeću, sortirate ju na funkcionalan način i osmislite neke nove, praktičnije načine skladištenja.

Također, uz malo glazbe u pozadini, možete isprobavati sve stvari koje su možda ostale davno zaboravljene u vašem ormaru kao i posložiti vaše cipele, torbe i nakit.
Za više savjeta kako reorganizirati vaš ormar, prelistajte dalje.

KUTIJE SU SJAJNE ZA ORGANIZACIJU DODATAKA I ODJEĆE KOJU TRENUTNO NE NOSITE

Uz pomoć kutija možete vrlo lako organizirati sve svoje modne dodatke i posložiti ih tako da se nikada ne zagube negdje u pozadini ormara. Na taj način ćete također imati brži pristup i ormar koji će vas vizualno oduševljavati svaki put kad ga otvorite.

KREIRAJTE ODJELJENE STANICE UNUTAR ORMARA

Neka vaš ormar bude posložen po kategorijama. Na jedan dio ormara posložite košulje, na drugi složite jeans, na treći majice kratkih rukava. Jedino na ovakav način ćete, ne samo imati u vidu gdje je što, nego i lakše kreirati svoje svakodnevne kombinacije.

IZBACITE SVU ODJEĆU KOJA VAM NE ODGOVARA/KOJU NE NOSITE

Umjesto da vaš ormar bude prepun i ispunjen nefunkcionalnom odjećom, donirajte ili poklonite sve što vam više ne odgovara veličinom ili krojem, artikle koje nikako niste ni nosili ili ste nosili samo jedanput, kao i stvari koje vam se više ne sviđaju.

ISKORISTITE RAVNE POVRŠINE U VAŠOJ SOBI ZA MODNE DODATKE

Površina malenog ormarića, police u kutu sobe ili prostor za vješanje. Sve su ovo mjesta koja možete iskoristiti za dodatno skladištenje vaših stvari.

ŠTENDERI SU TAKOĐER VAŠI DOBRI PRIJATELJI

Ukoliko vaše jakne, kaputi i blejzeri ne mogu stati u ormar, idealno rješenje je štender koji će osim funkcionalne uloge imati i estetsku ulogu te postati chic detalj u vašoj sobi.

DODATNE POLICE SU UVIJEK DOBRA IDEJA

Ukoliko više ni sami niste sigurni gdje točno skladištiti vaše cipele, dodavanje polica na praznom zidu vaše sobe je dobra ideja koja će rezultirati organiziranim i preglednim skladištenjem koji će definitivno ubrzati vaše spremanje. A i izgleda odlično, zar ne?

KUKICE SU TAKOĐER ODLIČNE ZA ORGANIZACIJU DODATAKA ILI ODJEĆE

Vrata ormara možete iskoristiti tako da na njih stavite kukice na koje možete vješati kaput, marame, remenje…

INTERIJERI , 21.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno