Ne čuvajte nakit "za kasnije" i uz ovu kampanju proslavite svoje svakodnevne rituale! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ne čuvajte nakit "za kasnije" i uz ovu kampanju proslavite svoje svakodnevne rituale!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNI DODACI
3.7.2024.

Vrijeme je da ono najbolje i najsjajnije prestanemo čuvati "za kasnije"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Još od malih nogu, nameću nam se “posebne prilike” i učeni smo da čuvamo najljepše komade, poput odjeće, nakita i posuđa, za rijetke događaje, dok svakodnevni trenuci, koji su često i spektakularniji od onih koji bi trebali biti posebni, prolaze neopaženo. Dok čekamo te savršene prilike, život prolijeće pored nas, a dragocjeni trenuci ostaju neopaženi.

Stoga, vrijeme je da počnemo slaviti svaki dan i svaki trenutak cijeniti jednako i sa uživanjem. Kada se osvrnete na svoje svakodnevne rituale, sigurno ćete uvidjeti koje su to prilike za vas zaista posebne i koji osjećaji su nenadmašivi.
Quraishi Exclusive Jewelry, brend sa dugogodišnjom tradicijom i strašću prema nakitu, odlučio je pokrenuti konverzaciju upravo o tome. Njihova nova kampanja "Neće meni niko govoriti koja je prilika posebna" fokusira se na slavljenje svakodnevnih trenutaka kao posebnih. Kroz ovu kampanju, Quraishi želi ohrabriti žene da ne čuvaju svoj nakit za posebne prilike, već da ga nose svakodnevno i tako stvaraju svoje jedinstvene, posebne trenutke.
Podijeli #MojaPosebnaPrilika sa svijetom

Na Facebooku i Instagramu, Quraishi vas poziva da podijelite svoje "posebne prilike" sa svijetom. Ali ne one za koje su nas učili da su posebne: posebna večera, gala noć i crveni tepih, nego one koje vi smatrate posebnima. Bilo to ispijanje prve jutarnje kafe noseći sjajnu ogrlicu, šetanje psa sa posebnim setom prstenja, ili jednostavni Netflix and chill uz omiljenu narukvicu... Quraishi želi da vidi vaše posebne prilike i poziva vas da ih podijelite sa svima!

 Tri najkreativnije i najinspirativnije objave će biti nagrađene posebnim Quraishi Exclusive Jewelry poklonima, a ukoliko želite učestvovati u ovom posebnom izazovu, evo šta trebate uraditi: 
 

  • Podijelite kao post na Facebooku ili Instagramu, fotografiju “prilike” koja je vama posebna, a na kojoj nosite nakit 
  • Koristite hashtag #MojaPosebnaPrilika i označite @Quraishi Exclusive Jewelry 
  • Nakit na fotografijama ne mora biti Quraishi, nego može biti bilo koji komad koji za vas ima posebnu vrijednost.
  • Bitno je da objava bude javno dostupna da bi ušla u izbor za nagrađivanje. 
  • To je sve. Na kraju mjeseca, 31.7., odabrat će se najinspirativnije objave i prilike koje će biti nagrađene.

     
Stoljeća iskustva u izradi nakita

Iza Quraishi imena stoji porodična tradicija od šest generacija u izradi nakita u Evropi i Aziji. U Sarajevu posluju od davne 1997. godine i zaslužni su što su mnogi premium brendovi nakita iz cijelog svijeta došli na naše tržište. Ističu da su, kada se osvrnu na preko dvije decenije poslovanja, najviše ponosni na klijente koji iz njihovih radnji izlaze sa osmijehom na licu i koji im se stalno vraćaju. To je potvrda da je njihovo tržište prepoznalo i da cijeni jedinstveni ukus za ljepotu, kvalitet i bezvremenske komade nakita koji ne podliježu trendovima. 
Quraishi Exclusive Jewelry radnje možete posjetiti u Aria Mall i Sarajevo City Center u Sarajevu, a više o samom brendu možete saznati putem njihovih Facebook i Instagram profila.

* * *
Foto: Sanela Babić

Povezani članci

Najpopularniji članci