Poklon ideje za Majčin dan: Pristupačni i nagrađivani proizvodi koji će ih razveseliti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Poklon ideje za Majčin dan: Pristupačni i nagrađivani proizvodi koji će ih razveseliti

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
8.5.2023.

Određene datume koji na poseban način slave osobe koje su obilježile naš život i učinile specifične trenutke ljepšim volimo zaokružiti na nešto drugačiji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Slavni francuski pisac Victor Hugo jednom je poručio „Majčine ruke načinjene su od nježnosti i djeca u njima duboko snivaju” i upravo to je ono čime smo se željeli voditi ovog Majčinog dana. Nježnost koju su nam pružale, riječi utjehe koje su nam izgovarale, kao i simbolične geste kojima su nam svakodnevno mamile osmijeh na lice samo su neki od razloga da ih slavimo kroz cijelu godinu, a posebice na dan koji je posvećen upravo njima. 

Naime, druge nedjelje u 5. mjesecu tradicionalno se volimo prisjetiti svih sretnih trenutaka s našim dragim damama te isto tako kreirati uspomene kojih ćemo se rado sjećati tijekom nadolazećih godina. Dan je to i kada ih volimo razveseliti određenim proizvodom za koji smo sigurni da će rado koristiti tijekom cijele godine.

Stoga, smo ovog datuma kada slavimo naše majke odlučili kreirati vodič pristupačnih, nagrađivanih, cruelty free proizvoda koji će ujedno biti znak zahvalnosti za sve što su nam pružile, a koji će isto tako unijeti ljepotu u njihovu svakodnevicu i hedonistički ugođaj za sva osjetila

Zato smo uz kratki opis i link za kupovinu online, izdvojili vrijednosti proizvoda koji su dodatan motiv za kupovinu.


Poklon ideje za Majčin dan

Naša nit vodilja pri kreiranju ove liste bila je omogućiti damama da ostvare #wow look uz pristupačne, ali i veoma efikasne beauty proizvode. Naime, riječ je o hvaljenim i nagrađivanim cruelty free beauty proizvodima koji su vrlo brzo ukrali pažnju zaljubljenica u svijet kozmetike. 

 

Vrijednosti proizvoda koje su istaknute ispod svakog proizvoda u sklopu poklon ideja za Majčin dan
 

Neovisno o tome želite li birati cruelty free proizvode, one po pristupačnim cijenama ili pak investirati u one nagrađivane, u nastavku vas čekaju beauty proizvodi koji će vas oduševiti na prvu.

 


Beauty proizvodi uz koje ćete izmamiti osmijeh na lica vaših majki

Pa pri kreiranju liste poklon ideja za Majčin dan u našoj shopping košarici našla su se 4 proizvoda brenda Avon za koje smo sigurni da će postati neizostavan dio njihovih, ali i naših torbica. 


 

***
Foto: Avon Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci