5 poklon ideja za one koji uživaju u organizaciji doma i kreiranju gourmet specijaliteta - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

5 poklon ideja za one koji uživaju u organizaciji doma i kreiranju gourmet specijaliteta

Tekst:

Bonjour.ba/PR

INTERIJERI
6.3.2023.

Osmi mart je prilika da se prisjetimo hrabrih žena iz prošlosti, ali istovremeno može biti dan kada ćemo korisnim poklonom uštedjeti vrijeme mnogih dama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ne podcjenjujući moć lijepog buketa cvijeća ili knjige, ovoga puta smo otišli korak dalje i napravili listu poklona koji će obradovati mnoge dame koje uživaju spremajući gourmet jela, organizaciji doma i održavanju omiljenih komada odjeće

Listu top 5 nešto drugačijih poklona počinjemo nesvakidašnjim malim kućanskim aparatom idealnim za pripremu hladnih i toplih jela. 

 

Blender brenda AENO


Blender koji je istovremeno i aparat za supu, inovacija je koja će obradovati svakoga ko voli spremati krem juhe ili kašice, a ne želi da na to troši puno svog vremena. I ne samo to. Šest automatskih programa omogućava pripremu hrane za bebe, raznih kašica, čorbi, smoothija od voća ili povrća i još mnogo zdravih i ukusnih jela u toploj ili hladnoj varijanti.

 Robot usisavač


Još jedan poklon koji će uveseliti svakoga ko se trudi da se u današnjem užurbanom životu izbori za svoj djelić vremena je zasigurno robotski usisivač. Sama pomisao da imate malog pomagača koji umjesto vas brine o čišćenju podova ovaj uređaj čini jednim od najboljih poklona koji možete dobiti. Još ako imate mališane ili kućne ljubimce, onda nema dileme da li vam je potreban AENO robotski usisivač za usisavanje i mokro čišćenje.

 

Pegla na paru


Peglanje odjeće je još jedan od poslova koji u nama ne bude radost. Zato je na našoj listi lagana, ali snažna pegla na paru čija vruća para prodire duboko u vlakna, uklanja sve nabore, ali i bakterije, alergene, klice i neugodne mirise. Idealna je za vertikalno i horizontalno peglanje na dasci za peglanje ili vješalici, a zavjese možete peglati bez skidanja.

Nema pregrijavanja i isušivanja pa tako ni opasnosti da uništite svoju odjeću, a za samo 35 sekundi para od 160°C spremna je za akciju.

 Prečišćivač zraka 


Čist zrak je preduvjet za zdrav život, a danas je to svakako visoko na našoj listi prioriteta. AENO ima prečišćivač za svaki dom, ovisno o kvadraturi i drugim potrebama, a svi su opremljeni vrhunskim HEPA filterima koji su sinonim za čist zrak jer hvataju i najsitnije čestice, uključujući bakterije i alergene, smog i duhanski dim.

Uz čišćenje, ovi uređaji vrše i UV dezinfekciju, a putem instalirane aplikacije možete daljinski upravljati svojim uređajem.

 
Električni gril


I za kraj izdvajamo AENO električni gril koji će doprinijeti češćem okupljanju porodice i prijatelja oko trpeze jer na njemu svako može brzo i lako pripremati omiljene specijalitete s roštilja, ne čekajući lijepo vrijeme.

Uz podesivu temperaturu i ploču koja se lako čisti vodom iz česme i može prati u mašini za suđe dobijate uređaj za pečenje odreska, ribe, morskih plodova ili povrća, ali i palačinki, kajgane i omleta jer ima ravnu i rebrastu površinu. Ovaj gril se otvara za 180°, a hrana na njemu neće zagorjeti ili se zalijepiti. 

 
Obradovat će vas i činjenica da su AENO proizvodi do kraja 3. mjeseca sniženi za 20% u web trgovinama Ekupi, Doper TechPlus.ba i ABC Shop.


* * * 
Foto: AENO PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno