Pogledajte kako neodoljivi IKEA blagdanski ukrasi mogu zablistati i u vašem domu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pogledajte kako neodoljivi IKEA blagdanski ukrasi mogu zablistati i u vašem domu

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
1.12.2016.

Širok asortiman proizvoda, pristupačna cijena, skandinavski dizajn i praktična rješenja za dom koje nude, razlog su zašto je robna kuća IKEA idealna destinacija za sve koji uređuju stan, dom ili vikendicu. Kako bi stvorili magično okružje u vašem domu, IKEA je pripremila i blagdansku kolekciju koja uključuje razne ukrase, papir za darove, mirisne svijeće i ukrase za blagdanski stol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako IKEA nema dostupne trgovine u Bosni i Hercegovini, to ne mora biti prepreka vašoj kupovini IKEA artikala. Naime, na Facebook stranici IKEA dostava BiH, vrlo jednostavno i lako možete poručiti artikl koji vam se dopada.

„Ovim poslom bavimo se već pune dvije godine, od samog otvorenja robne kuće Ikea u Zagrebu. U te dvije godine odradili smo preko 50 dovoza robe i uspješno surađivali s nekoliko stotina kupaca, što fizičkih lica, što firmi. Pored stotina zadovoljnih kupaca, surađivali smo s brojnim renomiranim firmama u BiH, a neke od njih su Atlant BH, Pixel Interactive, Torte i to, Sarajevo City Center, Mediatime, hotel Woytila iz Međugorja, švedska ambasada u BiH... Opremali smo poslovne urede, hotele, restorane, vrtiće, igraonice.“ – komentirala je Valentina Bradvica, vlasnica stranice IKEA dostava BiH.

„Uvijek rado dajemo savjet kupcima koje zanima kako roba izgleda uživo, koji se dvoume između sličnih artikala iz različitih serija, koji se raspituju za kvalitetu i ponašanje određenog materijala. Ne možemo za kupce pretraživati i odabirati artikle, ali možemo im pomoći da bolje upoznaju artikl koji im je potreban i koji im se sviđa." - nadodala je Valentina.

„Ne dostavljamo hranu i živo bilje, a imali smo i za to dosta upita. Nemamo potrebne dozvole niti uvjete za prijevoz tih artikala niti imamo dovoljno potražnje kupaca da bismo to uveli u usluge koje pružamo. Uvijek dajemo rok za dostavu 15-20 dana od trenutka narudžbe. Vrlo često smo u mogućnosti kupcima isporučiti robu već za nekoliko dana i nastojimo da svaki kupac što prije dođe do željenih artikala.“ - odgovorila je Valentina na naš upit o artiklima za koje ne rade dostavu.

Valentinu smo zamolili da nam izdvoji i par favorita kada je u pitanju blagdanska kolekcija robne kuće IKEA, koje smo okupili u jednu galeriju. Nakon pregledavanja ovih fotografija, veselje oko blagdana i blagdanske kupovine nam je instant postalo veće.

PreviousNext

Ukoliko želite naručiti neke od ovih artikala ili iz ostalog IKEA asortimana, sve što trebate jeste poslati šifre/spisak željenih artikala IKEA dostava BiH Facebook stranicu ili na [email protected] i ponudu dobivate u roku od 24 sata kada su radni dani u pitanju.

Foto: IKEA

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno