Pronašli smo dva gotova jela s hranjivim namirnicama koja će jednako oduševiti vašeg dečka, ali i njegovu mamu
Tekst:Bonjour.ba
GOURMETU ubrzanoj svakodnevici nerijetko zaboravimo ostaviti deset minuta samo za sebe i više uživati u sitnim navikama koje rezultiraju dobrim raspoloženjem.
Jedna od njih upravo su druženja s najmilijima i uživanje u ukusnim i kvalitetnim jelima za koja će se tražiti tanjur više.
Zajednički ručak s dragim licima intimna je i ležerna proslava koju prate smijeh, dogodovštine, a nerijetko i tradicionalna jela o čijim smo recepturama učili od mama.
Opuštajući efekt koji prati priprema stola za ručak i dodavanje posljednjih detalja poput svježeg cvijeća iz vrta ili posebno biranih salveta čini druženje s dečkom na kraju radnog dana ili žensko druženje još posebnijim.
Tada posebice želimo pažnju usmjeriti ka brzim, ukusnim jelima, a mnogi od vas će narednu posjetu marketu iskoristiti za kupovinu i isprobavanje gotovih Podravka Jela u pliticama.
Naime, Podravka je kao lider na tržištu, imajući na umu jednostavnu i brzu pripremu omiljenih klasika, predstavila poznata jela mediteranske kuhinje koja ćete spremati kada vam dođe dečko i njegova mama, ali i kao međuobrok na poslu.
Dolaze bez konzervansa i bojila, aditiva, kao i palminog ulja.
Uz to, njihova paella s povrćem i piletinom, kao i quinoa salata su bez glutena, što ih dodatno približava još većem broju strastvenih ljubitelja hrane.
Od Podravka quinoa salate pa sve do ukusnih receptura s tunom i tjesteninom, ova jela funkcionirat će u trenutku kada kuhanje nije opcija, a kvaliteta obroka postaje prioritet.
ISPROBALI SMO TUNA SALATU I PAELLU S POVRĆEM I TJESTENINOM
Riblja-povrtna salata donosi neodoljiv spoj pečenog, karameliziranog povrća, uvijek omiljene tjestenine i ribe bogate omega 3 kiselinama. Dolazi u praktičnoj posudici s vilicom koju ćemo birati i kada idemo na jesenski izlet ili pauzu na poslu te u par minuta pripreme postaje zdrav i neodoljiv dio romantičnih, filmskih večeri s dečkom.
Paella je klasično španjolsko jelo koje donosi gurmanski spoj, riže, povrća i piletine, a ovaj Podravka recept upotpunjen je i tajnim sastojkom - ekstraktom šafrana.
Pripremit će ga za samo pet minuta i s mamom ili solo, uživati u jelu koje vas vodi na gourmet putovanje do Španjolske.
Ne sadrži gluten, riža je lako probavljiva namirnica, a posluženo uz zdjelici uz svježe začine iz bakinog vrta, postaje najslađi dio dana.
***
Foto: Ines Selimović za Bonjour.ba
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak