Pletene haljine idealno su rješenje za stylish i cozy trudnički stil - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pletene haljine idealno su rješenje za stylish i cozy trudnički stil

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
6.1.2024.

Pletene haljine su oličenje bezvremenskog stila, ali i sinonim za udobnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Cozy osjećaj koji donosi pletenina, koja prati svaki naš pokret, nezamjenjiv je u svakodnevnom odijevanju. Pri tome, haljine od pletenine prati i reputacija komada koji priča o vječnom stilu, a ne o kratkoročnim i prolaznim trendovima.

 Ova vrsta tkanja dopušta slobodu pokreta te se prilagođava svakom obliku tijela. Osim toga, kroj haljine, bilo da se radi o mini, midi ili maxi modelu, pruža dodatni stupanj ugodnosti i neizmjernu lakoću nošenja. Stoga, pletena haljina uvijek iznova izranja kao idealan stilski izbor za modno osviještene buduće mame.

Shvatili smo već odavno da stil odijevanja za trudnice ne podrazumijeva nužno nošenje trudničkih komada. Upravo zato tijekom svih devet mjeseci, trudnice nerijetko poklanjaju svoju naklonost haljinama od pletenine, koje izgledaju jednako stylish tijekom i nakon trudnoće.

 Za hladne zimske dane stvorene su maxi pletene haljine od tople vune koje će vas grijati, a istovremeno pomoći da kreirate gotov look u samo par koraka. Haljina, dugi kaput, par modnih detalja i spremni ste za pokret (onaj koji neće biti sputavan jeans hlačama i ukrojenim komadima).

Želite li pak nešto profinjenije za večernje evente, birajte haljine od pletenine izrađene od lagane i tanke viskoze ili satenske suknje bias kroja koje će se jednako lako prilagoditi obliku tijela sa svakim novim mjesecom trudnoće.

 Inspirirajte se kako nositi pletene haljine za trudnice

 

* * *
Naslovna fotografija: @marcelies

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno