6 stylish dugih kaputa koji će vas grijati u jednako dugoj hladnoj sezoni koja dolazi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

6 stylish dugih kaputa koji će vas grijati u jednako dugoj hladnoj sezoni koja dolazi

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
26.10.2023.

Ako ste u ovoj sezoni odlučili investirati u samo jedan komad, onda neka to bude dugi kaput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Budimo iskreni, što god odjenuli i koliko god savršen outfit složili, kada nam dođu niske temperature (već osjetimo da su tu iza ugla), svaku kombinaciju ćete prekriti kaputom. Dakle, ulaganje u jedan stylish dugi kaput koji će pokazati vaš modni izričaj, a pri tome vas dobro i ugrijati, svakako je vrijedna investicija.

 Mi smo pronašli 6 idealnih za jesen, izrađenih od vune ili s mješavinom vune koja će pružiti jednako puno topline, ali i onaj cozy osjećaj koji nam uvijek treba za vrijeme jeseni. Možda birate klasični crni, onaj nježni u boji bjelokosti ili vječni klasik – kaput u boji devine dlake. Svaka od ovih nijansi je bazična i s lakoćom se nosi uz sve ostale boje. Čak i ako su uz kaput vidljive samo cipele ili trendy hulahopke s uzorkom, kada pronađete svoj omiljeni kaput, fashionable look je zagarantiran.

 Uz različite tipove obuće postići ćete i različite lookove, pa će vam tako biker čizme uz kaput dati edgy look, kombinacija s tenisicama će kaput prenijeti u ležernu priču, a uz visoke potpetice bit ćete spremni za večernji događaj.


Naših 6 favorita


* * *
Naslovna fotografija: @anoukyve

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno